Trådløs router

D-Link DIR-878

Denne router tilbyder dig en rigtig stærk trådløs forbindelse. Høj overførelseshastighed med op til 1900 Mbps, hvilket er ideelt til streaming HD og 4K video, hurtig backup og meget mere. D-Links Quality of Service (QoS)distribuerer automatisk og effektivt din båndbredde, så du for det bedste mulige signal på alle dine enheder.

Routeren har mydlink, hvilket giver dig adgang til at kontrollere og administere dit netværk, uanset hvor du befinder dig. Den er IPv6-ready, så både giver dig et pålideligt netværk i dag og i morgen.

Eller ring 69 12 12 12

Det får du med D-Link DIR-878

Den største router vi kan tilbyde dig, leverer et glimrende trådløst netværk til din bolig. Den henvender sig til brugere, som vil sikre høj hastighed til alle brugere, også i afstand til routeren.

Routerens avancerede retningsbestemte antenner sikrer at signalet rettes direkte mod de enheder, der har behov for mere power.

Med denne trådløse router vil du som bruger opleve hastigheder tæt på niveau med kablet netværk, men med friheden fra et trådløst netværk. Du får ogsåWPS one-touch pairing, Guest Zone skabelse, NAT firewall og meget mere.

bolignet

5 GHz og AC

Tilslut dine enheder til det stærkeste signal. AC teknologien sikrer dig den nyeste trådløse netværksstandard som sikrer dig høj hastighed.

bolignet

Dækker mange enheder

Den bedste trådløse dækning til familier med mange trådløse enheder. Routeren leverer uden problemer glimrende signal på op til 15 enheder.

bolignet

HD Streaming

Routeren kan uden problemer håndtere stream til dit tv i Ultra-HD-kvalitet, mens du samtidig er online på din computer.

bolignet

Gaming

Routeren er et fornuftigt valg til dig der gamer, og har behov for en lav ping og en forbindelse uden lag.

bolignet

Høj hastighed til alle

Avanceret 3x3 MU-MIMU teknologi for multiple, samtidige forbindelser + Smartbeam antenner sikrer dig et stærkt og hurtigt netværk til brugere og enheder i hjemmet.

Vi hjælper med dit trådløse net

Når du tilkøber en trådløs router hos os, medfølger der naturligvis hjælp og support til opsætning og indstillinger samt råd og vejledning til den daglige brug.

Supporten sikrer, at du får det optimale ud af dit køb, så du ikke løber ind i problemer som f.eks. ustabilt signal eller manglende kryptering.

Vi har åbent alle ugens dage og vores supportere er uddannet hos D-Link, til at yde dig den bedste support på netop denne trådløse router.

I kassen finder du

  • 1x trådløs router fra D-Link, model AC 1900 DIR-878
  • 1x strømforsyning
  • 1x netværkskabel
  • 1x tilslutningsvejledning til din Dansk Kabel TV forbindelse.
bolignet
bolignet
bolignet
bolignet

Kontakt kundeservice

Ring til os på telefon 6912 1212