Trådløs router

D-Link DIR-859

Med denne trådløse router fra D-Link får du den seneste trådløse højhastighedsteknologi. Routeren understøtter lynhurtigt trådløst bredbånd, så du er klar til de konstant stigende krav fra indhold og tjenester.

Routerens avancerede sikkerhedsfunktioner holder din data sikret, samtidig med at det øgede dækningsområde og stabiliteten fra den trådløse AC teknologi, holder dig online selv på steder hvor der er mange andre netværk og i rum med dårlig trådløs dækning.

Eller ring 69 12 12 12

Det får du med D-Link DIR-859

Med denne router får du et solidt trådløst netværk, som dækker langt de flestes behov. Du kan tilslutte mange trådløse enheder – vi har testet den på 10 enheder samtidig – og den vil levere et godt signal på dem alle.

Du får samtidig en router, som præsterer godt under belastning, f.eks. ved samtidig hd-stream på tv’et og gaming på pc’en.

Du får en stabil forbindelse i umiddelbar nærhed af den trådløse router, og så længe du ikke bevæger dig for langt væk og i øvrigt placerer routeren ordentligt, vil du blive ganske godt tilfreds med denne D-Link DIR-859.

bolignet

5 GHz og AC

Tilslut dine enheder til det stærkeste signal. AC teknologien sikrer dig den nyeste trådløse netværksstandard som sikrer dig høj hastighed.

bolignet

God til flere enheder

Har I mange enheder online i hjemmet, er denne router god til at håndtere en stabil forbindelse. Vi anbefaler den op til 10 enheder.

bolignet

HD Streaming

Routeren kan uden problemer håndtere stream til dit tv i HD-kvalitet, mens du samtidig er online på din computer.

bolignet

Gaming

Routeren er et fornuftigt valg til dig der gamer, og har behov for en lav ping og en forbindelse uden lag.

Vi hjælper med dit trådløse net

Når du tilkøber en trådløs router hos os, medfølger der naturligvis hjælp og support til opsætning og indstillinger samt råd og vejledning til den daglige brug.

Supporten sikrer, at du får det optimale ud af dit køb, så du ikke løber ind i problemer som f.eks. ustabilt signal eller manglende kryptering.

Vi har åbent alle ugens dage og vores supportere er uddannet hos D-Link, til at yde dig den bedste support på netop denne trådløse router.

I kassen finder du

  • 1x trådløs router fra D-Link, model AC 1750 DIR-859
  • 1x strømforsyning
  • 1x netværkskabel
  • 1x tilslutningsvejledning til din Dansk Kabel TV forbindelse.
bolignet
bolignet
bolignet
bolignet

Kontakt kundeservice

Ring til os på telefon 6912 1212