Trådløs router

D-Link DIR-842

Med denne trådløse router fra D-Link får du det seneste højhastigheds 802.11ac dual-band WiFi med Gigabit ethernet-porte som sikrer dig en ordentlig oplevelse af dit netværk.

D-Link DIR-842 har avancerede sikkerhedsfunktioner, som sikrer din data fra udefrakommende, samtidig med at det øgede dækningsområde og stabiliteten fra den trådløse AC teknologi, holder dig online selv på steder hvor der er mange andre netværk og i rum med dårlig trådløs dækning.

Eller ring 69 12 12 12

Det får du med D-Link DIR-842

Leder du efter en router der kan give dig et stabilt trådløst netværk, uden behov for længere trådløs rækkevidde og mange enheder (iPads, mobiler, bærbare, tv) på ad gangen, er denne model et godt valg. Vi har testet routeren i en almindelig husstands private miljø, og her præsterer routeren ganske fornuftigt.

Du får en stabil forbindelse i umiddelbar nærhed af den trådløse router, og så længe du ikke bevæger dig for langt væk og i øvrigt placerer routeren ordentligt, vil du blive ganske godt tilfreds med denne D-Link DIR-842. Har du derimod en af vores højere båndbredder, skal du overveje om en større model er bedre for dig og din familie.

bolignet

5 GHz og AC

Tilslut dine enheder til det stærkeste signal. AC teknologien sikrer dig den nyeste trådløse netværksstandard som sikrer dig høj hastighed.

bolignet

God til få enheder

Routeren er ideel til den mindre familie, eller familien med få online enheder. Vi anbefaler den op til 5 online enheder.

bolignet

HD Streaming

Routeren kan uden problemer håndtere stream til dit tv i HD-kvalitet, mens du samtidig er online på din computer.

Vi hjælper med dit trådløse net

Når du tilkøber en trådløs router hos os, medfølger der naturligvis hjælp og support til opsætning og indstillinger samt råd og vejledning til den daglige brug.

Supporten sikrer, at du får det optimale ud af dit køb, så du ikke løber ind i problemer som f.eks. ustabilt signal eller manglende kryptering.

Vi har åbent alle ugens dage og vores supportere er uddannet hos D-Link, til at yde dig den bedste support på netop denne trådløse router.

I kassen finder du

  • 1x trådløs router fra D-Link, model AC 1200 DIR-842
  • 1x strømforsyning
  • 1x netværkskabel
  • 1x tilslutningsvejledning til din Dansk Kabel TV forbindelse.
bolignet
bolignet
bolignet
bolignet

Kontakt kundeservice

Ring til os på telefon 6912 1212