Dansk Kabel Tv Tv Hero Image Dansk Kabel Tv Tv Hero Image

Der er bolignet, og så er der SMARTE bolignet

Kontakt os

HyperConnect: Gør hverdagen lettere - for både forening og beboere

Kort sagt, det smarte bolignet digitaliserer hele jeres ejendom. I samler alle foreningens enheder i ét. Det gør det super fleksibelt for jeres forening at overvåge hele ejendommen.

Det åbner for overvågning af eksempelvis CTS-anlæg, ventilationssystem og kameraer. Samtidig opnår I strømbesparelse i netværket, da der kun et ét.

Med HyperConnect kan I koble alting på. I kan koble en varmecentral på. I kan koble vaskeriet på. Med et ’gammeldags’ netværk skal I ud og købe en IP-adresse til hver enkelt enhed, men med HyperConnect bliver det koblet direkte på bolignetværket.

Lettere Hverdag Med Hyperconnect Bolignet Lettere Hverdag Med Hyperconnect Bolignet

Bestyrelsens smarte valg


Repræsenterer du en boligforening, er det helt sikkert relevant for dig at høre om vores HyperConnect netværk, som vi mener, er fremtiden for netværk i boligforeninger. Der er ’almindelige’ gammeldags bolignet, og så er der det nye smarte bolignet.

Med et smart bolignet får foreningens beboere langt mere værdi ud af netværket. Vi mener ikke, at det er fremtidens løsning at bygge et helt netværk for blot at tilbyde internettjenester til beboerne, når den IP-baserede infrastruktur indbyder til så meget mere.

Vi kalder vores smarte bolignet for ”HyperConnect”, og det er i dén grad fremtidssikret, da det tilbyder foreningen en lang række muligheder for at integrere flere funktioner i det lynhurtige bolignet.

Hvorfor er HyperConnect bolignetværk smartere end traditionelle netværk?

Mange foreninger tænker lidt for snævert, når det kommer til bolignet. Det er ikke så mærkeligt, for der er efterhånden mange små og mellemstore udbydere, som råber rigtig højt om billige internetpriser, når der skal sælges bolignet til de danske boligforeninger.

Prisen er en vigtig faktor! Dét er vi hos Dansk Kabel TV også meget bevidste om. Prisen er er en meget synlig del af pakken, når man som foreningsbestyrelse skal tage stilling til, hvem der skal stå for foreningens infrastruktur og indholdsleverance.

Men mens internetprisen hos slutbrugeren er én ting, er det også vigtigt at kigge fremad og overveje hvilke funktioner, der kan glæde beboerne. Med et smart bolignet kan I tilføje funktioner som dørtelefoner, videoovervågning, adgangskontrol, varmestyring, overvågning og meget andet til nettet.

Jeres ønskede enheder kan nemt tilføjes det smarte netværk, og give foreningen meget store besparelser og en højere driftssikkerhed samt langt lettere administration.

10 stærke fordele ved et HyperConnect bolignetværk:

  • Ét netværk, der kobler alle anlæg sammen
  • Strømbesparelse i netværket, da der kun er ét
  • Billig installation af komponenter, da der ikke skal etableres nye strømforsyninger
  • Meget høj datasikkerhed
  • Bedre, billigere og nemmere service og vedligeholdelse, da der er mindre kabling og færre kontaktpunkter
  • Godt overblik og ingen tvivl om hvor fejlen ligger, hvis noget ikke fungerer
  • Alle anlæg kan overvåges samlet
  • Alarmer kan sendes til alle relevante parter
  • Der skal ikke oprettes separate og dyre internetforbindelser til komponenter/anlæg
  • Der kan etableres administrationsnet med WiFi dækning
Karl Kabel