Her er plads til alle

Vi er en arbejdsplads med mange forskellige typer af mennesker. Og her er plads til alle. Dansk Kabel TV danner rammen om vores fællesskab – og den ramme er vi er alle med til at skabe.

Hos Dansk Kabel TV vil vi gerne have ”hele” mennesker. Det betyder, at der er plads til forskellige måder, at arbejde på, at der er god balance mellem privat- og arbejdsliv, og der er mange muligheder for udvikling i jobbet og på arbejdspladsen.

Elektrikerjob Lærling Coax Fibertekniker Arbejde Elektrikerjob Lærling Coax Fibertekniker Arbejde Mobil

Har du lyst til at blive en del af en virksomhed i vækst?

I Dansk Kabel TV er vi ca. 600 medarbejdere. Størstedelen er beskæftiget med installation og service på fællesantenneanlæg og kabel-tv net. Derudover beskæftiger vi os med fibernet, rådgivning, salg, projektering, projektstyring, kundeservice, support, økonomi, markedsføring m.m. Vi har afdelinger i hele landet, og vores hovedkontor ligger i København.

Aktive jobopslag:

Uopfordrede ansøgninger

Dansk Kabel TV er altid på udkig efter dygtige og engagerede medarbejdere. Du er velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til os.

Du kan uploade dit cv og ansøgning til én af vores forskellige emnebanker - alt efter interesse. Her har de relevante chefer adgang til at tage din ansøgning i betragtning, hvis de skulle få en ledig stilling inden for det valgte område.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøg uopfordret
Søg Job Uopfordret Søg Job Uopfordret

Samtalen

Hvis din ansøgning har vores interesse, vil du blive kontaktet af Dansk Kabel TV og indkaldt til en første samtale med den relevante leder.

Er du kommet videre til anden samtale, vil du for visse stillinger vil du før en evt. anden samtale blive bedt om at tage en onlinetest. Testen modtager du på en mail med et link til testen. Dette er blot én af flere måder, hvorpå vi undersøger matchet mellem din profil og stillingsprofilen. Der vil i nogle tilfælde også være en "Grandfather samtale".

Efter nøje overvejelse af den enkelte kandidats profil og præstationer, tilbyder vi stillingen til den bedst egnede kandidat.

Hvis du ikke bliver indkaldt til samtale, får du besked via mail.

 

Vi passer på dine oplysninger

Dine oplysninger behandles fortroligt og er kun tilgængelige for de medarbejdere, der er involveret i rekrutteringsprocessen, dvs. lederen af jobbet samt de HR-medarbejdere, der er tilknyttet jobopslaget.

Læs mere her

Vi deler stort og småt

Vi gør en dyd ud af at lære hinanden og vores forskellige jobområder at kende. Derfor deler vi gerne historier fra hverdagen med hinanden, fejrer succeser sammen og deler nyttig information på tværs af funktioner og geografi.

Med vores fælles værktøj ”Workplace” deler vi nemt fotos, historier, begivenheder – ja, alt hvad der rører sig - både i form af nyheder fra ledere til sjove hverdagsglimt fra kontorerne eller bilerne rundt i landet.

Vores direktion og ledelse orienterer os om udviklingen i virksomheden, om nye tiltag og om alle de informationer, vi har brug for i vores arbejde. Og der er altid plads til dialog og spørgsmål.

På den måde kommer vi alle tæt på hinanden.

Workplace Intern Kommunikation I Dktv Workplace Intern Kommunikation I Dktv

Plads til udvikling, forandring og nye input

I Dansk Kabel TV er her er god plads til både udvikling og forandring. Derfor sker det ofte at medarbejderne skifter job og udvikler sig internt i virksomheden. Vi ved hvor værdifulde medarbejderne og deres viden er, så vi er virkelig glade for, at vi kan udvikle os gennem nye jobs – internt i virksomheden.

Citat Dktv Medarbejder Implementering

”Jeg startede min karriere i Dansk Kabel TV's kundecenter i 2013. Det var det perfekte sted for mig at lære vores kunder og vores forretning at kende. Og jeg bruger stadig den viden og erfaring hver eneste dag, nu i vores Implementeringsafdeling, hvor jeg arbejder med projekter og kundekontrakter.”

- Christine Röpke, Projektkoordinator

Elektrikerlærling I Dktv Teknik

Vi tager vores rolle alvorligt

”Jeg startede som elektrikerlærling i 2019. Jeg får stor indsigt i hele faget og får mulighed for at prøve kræfter med en masse indenfor faget. Det er bare sjovt at lære nyt!”

Janus Sebastian Siegmann, Elektrikerlærling i region Nord

HR Blog

Dansk Kabel TV er meget mere end kabler og teknik – det er også en virksomheden med en lang historie, en god kultur og solide leveregler. Det er vi stolte af! Og det vil vi gerne sætte fokus på i denne blog.

I Dansk Kabel TV gør vi en dyd ud af at sikre vores medarbejderes trivsel – både fysisk og mentalt. Derfor er arbejdsmiljø, sundhed, trivsel og inklusion centrale elementer i vores strategi og en naturlig del af vores arbejde i HR.