Hos Tørring Kabelnet er man proaktive og sætter mange nye tiltag i gang

 

Vi er der med det samme, når et nyt medlem skal i gang med Internet og TV. Vi sørger simpelthen for, at medlemmerne får tilsluttet modem, og så måler vi om signalet er skarpt nok. Vi foretager også en kanalsøgning på deres TV, sådan at kanalerne ligger i den ønskede rækkefølge. Det gør vi helt uden beregning. Det er sådan en service vi er lidt stolte af at udføre. Og vi kan jo se, at det giver pote. Det hele fungerer inden vi går, lidt ligesom Leasy, hos os er det bare gratis.

 

Sådan siger Finn Holm Olsen, kasserer i Tørring Kabelnet. Finn Holm Olsen oplever, at det er en fordel at hjælpe medlemmerne godt i gang fra starten. På den måde sikrer bestyrelsen, at teknikken er opsat korrekt og det giver færre problemer på længere sigt. Finn forklarer:

 

”Det er simpelthen hjælp til selvhjælp. Og så får vi en bedre stemning i antenneforeningen generelt, hvilket betyder, at medlemmerne bakker op om Tørring Kabelnet. Og det er vi jo glade for.”

 

Hvis beboeren uheldigvis oplever problemer med deres modem eller signal, så kontakter bestyrelsen Dansk Kabel TV eller YouSee, som udbedrer fejlen. Tørring Kabelnet har nemlig lavet en serviceaftale med Dansk Kabel TV, som bl.a. indbefatter en vagtordning og et proaktivt årligt eftersyn på foreningens antenneanlæg – en aftale, der gør arbejdet nemmere for bestyrelsen. Når Dansk Kabel TV udbedrer fejlen indenfor 24 timer, er bestyrelsen forsikret om, at medlemmerne har signal hurtigst muligt.

Bestyrelsen i Tørring Kabelnet er på forkant, når nye borgere flytter til byen. Bestyrelsen har nemlig et godt samarbejde med bl.a. byens ejendomsmæglere, hvor antenneforeningen har en flyer ved salgsopstillingerne. På den måde bliver de nye borgere gjort opmærksomme på den rigtig gode aftale, som Tørring Kabelnet har indgået med Dansk Kabel TV og YouSee. De nye borgere ved med det samme, hvor de skal bestille internet og TV, inden de flytter til byen. Det er en stor fordel for de nye medlemmer, at de kan flytte ind i deres nye hus, hvor der allerede er tilsluttet internet og TV.

Tørring Kabelnet har også et tæt samarbejde med kommunen, som informerer bestyrelsen når nye grunde bliver udstykket. Finn Holm Olsen forklarer:

 

Det er oplagt at fortælle nybyggere om mulighederne for TV og internet, inden de bygger deres nye hus. Sammen med kommunen sætter vi et stort banner op i det område, hvor nye grunde udstykkes. Vi vil jo gerne have, at de nye beboere bliver gjort opmærksomme på fordelene ved at være en del af Tørring Kabelnet, og gerne så tidligt i byggefasen så muligt. Vi fanger deres interesse tidligt på denne måde, så det er en aktivitet, vi har tænkt os at blive ved med.”

 

Tørring Kabelnet er en del af TUK-net og har 1.130 medlemmer.

Tørring Kabelnet

Tørring Kabelnet

Tørring Kabelnet blev oprettet i 1972.

I 1999 gik Grejs, Lindved, Rask Mølle, Ølholm, Aale og Tørring i et fælles antenneprojekt,TUKNET, der står for indkøb af programmer, internet og service aftaler. TUKNET er senere blevet udvidet med Klovborg.

Finn Holm Olsen har været i bestyrelsen siden starten 1990-erne med en kort periodes afbræk. De sidste 6 år har Finn fungeret som kasserer.