Nordbro sparer tid på administration med Hyperconnect

Dato: 29. oktober 2018

Dansk Kabel TV er hovedentreprenør på bolignetværket hos Nordbro. Hyperconnect hedder løsningen, som danner fundamentet for mange af byggeriets andre løsninger såsom WiFi, energistyring og dørtelefoni. En helt ny måde at tænke mange forskellige løsninger sammen på, som før var baseret på hver sin platform og krævede meget tid og administration af boligforeningen.

Det var altafgørende, da Nordbro skulle vælge udbyder af bredbånd og bolignet, at det var et intelligent netværk, som sparede Nordbro tid og penge på administration.

”I gamle dage skulle jeg selv tale med alle le- verandørerne. Og hvis fx vaskeriet ikke virkede, så skulle jeg ringe til dem. Men de kunne typisk ikke hjælpe mig, de bad mig ringe til min bredbåndsleverandør, som igen bad mig ringe til min vaskerileverandør. Det var meget frustrerende og kostede mig rigtig meget tid” fortæller Martin, Driftschef i Nordbro.


At få samlet det hele i et netværk, giver Martin mange fordele i hverdagen:

”Jeg har bare én person, jeg skal ringe til. Så når det ikke virker, tager jeg fat i den person, som både er her hos os fysisk, og som også sidder inde ved DKTV. Så han kender os, men han kender også DKTV og underleve- randørerne - det er en stor fordel en fast kontaktperson man altid kan få fat i.”

For Martin er der ingen tvivl om, at hvis man tænker tingene samlet fra starten, betaler det sig på den lange bane:

”Hellere ofre lidt mere, så man får hele supporten med. Samle det hele ét sted i stedet for hos mange forskellige leverandører. Det kan godt betale sig på den lange bane.”

Fordele for beboerne

For beboerne er der også fordele i at have et moderne bolignetværk. Hverdagen bliver nemmere, når det fx ringer på døren, eller man skal booke en tid i vaskeriet.”Med Hyperconnect er det hele koblet på systemet. Så når folk ringer på døren, så ringer det på deres mobil, og når de skal booke en vaskemaskine, gør de det via en app og betaler over huslejen den efterfølgende måned. Det gør bare hverdagen nemmere for dem,” siger Martin.

Hyperconnect sparer også Nordbros beboere penge. Nordbro har valgt en løsning, hvor de har en energi- visualisering på en app, så alle varmemålere er koblet op på Hyperconnect. På den måde kan beboerne let se, hvor meget energi de bruger.

Martin uddyber: ”Der er en stor besparelse i det for beboerne – fordi de bliver opmærksomme på, hvor meget energi de bruger med det samme. Man kan desuden sætte alarm på, så de får besked, hvis de bruger for meget, og det giver folk en stor tryghed.”

Hvem er Nordbro:

Nordbro er et helt nyt byggeri, som består af 510 studie- og familielejligheder på Nørrebro. Byggeriet startede i 2016 og forventes færdigt i 2019. Martin Staal er Driftschef i Norbro og har desuden været Bygherrerådgiver på byggeriet.

Hvad får Nordbro leveret fra Dansk Kabel TV:

Hyperconnect med tilkoblet:
  • WiFi Hotspot
  • CTS anlæg (Central Tilstandskontrol Styring (varme))
  • Energistyring (El, vand, lokal varme)
  • Adgangskontrol (ADK)
  • Dørtelefoni
  • Videoovervågning (TVO)
  • Vaskerier

Forrige nyhed

Næste nyhed