Den nye webmail

Vi har bygget en ny og forbedret webmail, som afløser den gamle.

Log på den nye webmail

Nyt design og nye funktioner

Den nye webmail indeholder et nyt design, med mange nye funktioner. Derfor ser den lidt anderledes ud, end du er vant til.

Sådan bruger du din nye webmail

Få et overblik over de mange funktioner, du har adgang til i den nye webmail her:

Overblik over din nye webmail (hold musen over billedet og se funktionerne)

Logger du på via en iOS- eller Android enhed, kommer du ind på en mobil version, som ser anderledes ud.

Dine input til den nye webmail

Vi hører meget gerne fra dig, såfremt du i din brug af den nye webmail, falder over funktioner som ikke fungerer som de skal. Skriv en mail til os på ks@danskkabeltv.dk eller ring på 69 12 12 12.

Guides til daglig brug: