Hvad er din IP addresse? Find den her

Her kan du kan her finde din offentlige, samt lokale IP adresse, som kan hjælpe i fejlsøgning med vores konsulenter.

Du kan også kontrollere din faste IP adresse fra Dansk Kabel TV.

Klik her for at finde din IP

Hvad er en IP-adresse?

En IP-adresse er populært sagt din computers telefonnummer. En IP-adresse er et unikt nummer, som netværksenheder (f.eks. computere) bruger til at kommunikere med hinanden over internetprotokollen (IP). Alle enheder, der skal kommunikere over internetprotokollen skal have deres egen unikke IP-adresse.

Hvad er en offentlig IP?

En offentlig IP-adresse, er en adresse som er offentlig tilgængelig. Hos Dansk Kabel TV, kan der tilkøbes en fast offentlig IP adresse, således at du kan tilgå dit udstyr udefra. Dette er nødvendigt hvis man ønsker at have servere eller lignende kørende i hjemmet.

I nogle online spil, kan det være nødvendigt med en fast offentlig IP.