I får overblikket med et Tryghedstjek

”Boligforening udlover dusør efter hærværk”, ”Bekymret boligforening: Hold øje med brandstiftere”, ”Indbrud hos boligforening”, ”Beboere føler sig utrygge” og ”Beboere skal betale for brande”

Det er alt sammen overskrifter, vi har kunnet læse i medierne i de seneste par år. Og der er mange andre lignende overskrifter, med frygtelige historier bag. Historierne handler blandt andet om:

  • Hærværk på belysning, døre, cykler
  • Påsatte brande i containere, vuggestuer og biler
  • Indbrud på ejendomskontorer, kælderrum og i lejligheder
  • Overfald på beboere eller professionelle, der har opgaver i området

Boligforeningen svarer igen

Mange boligforeninger har allerede taget forskellige initiativer til at øge beboernes tryghed og til at mindske det dyre hærværk. De bedste løsninger er dem, som både forebygger og hjælper til at opklare forbrydelserne.

Der er mange måder at sikre sig på. Vi tilbyder jer løsninger indenfor videoovervågning, adgangskontrol og dørtelefoni:

  • Videoovervågning virker forebyggende og hjælper med at identificere gerningsmænd.
  • Adgangskontrol  hjælper med at begrænse adgang og reducerer udgifter til udskiftning og omlægning af låse.
  • Med dørtelefoni kan personer identificeres på stemmen eller ansigtet, alt efter typen af dørtelefon. Det giver ro på opgangene.

HyperConnect Bolignet

HyperConnect Bolignet handler blandt andet om, at et bolignet ud over bredbånd kan udnyttes til at skabe billige og sammenhængende sikrings løsninger. Med en serviceaftale er I samtidigt sikret en stabil drift og et beredskab, til at overvåge tjenesterne.

Sådan foregår et Tryghedstjek

Vi starter typisk med et kort formøde hos jer, hvor vi drøfter jeres udfordringer og ønsker. Herefter besigtiger vi boligforeningens område og bygninger – alene eller ledsaget af en person hos jer. Efterfølgende udarbejder vi en kort rapport, der beskriver problemområder og løsningsforslag fra vores side. Et Tryghedstjek gennemføres fra vores side på 7 timer. Med et Tryghedstjek får l dermed hurtig og effektivt et overblik over, hvor og hvordan I kan etablere løsninger, der reducere hærværk og indbrud – til glæde både for boligforening og utrygge beboere.

 

Lige nu kan du bestille et Tryghedstjek til 0 kr.

 

Kilder: Ekstrabladet 050413, lokalavisen.dk 080211, TV2 Østjylland 151013, tv2.dk 110613, Politiken 011105