Vi er i øjeblikket i fuld gang med...

En synliggørelse vores udviklingsplaner, for dig som foreningsrepræsentant

Nyheder til foreningsrepræsentanter, december 2015

Vi arbejder konstant på at forbedre vores produkt. Herunder se et udpluk af de udviklingsprojekter, vi har planlagt i den kommende tid. Alle sammen projekter, som vil komme jer, og jeres beboere til gode.

Ny selvbetjening

Vi har i den seneste tid arbejdet stenhårdt på at relancere vores selvbetjeningssite. Vi er derfor nu i fuld gang med at programmere en langt mere brugervenlig og funktionsrig selvbetjening til vores kunder.

Selvbetjeningen vil selvfølgelig være optimeret til web og mobilt brug, og den vil byde på en helt ny og grafisk lækker brugerflade. Arbejdet fortsætter i de kommende måneder og vi glæder os meget, til at vise jer resultatet. Mere info følger!

Vi vil udvide vores hjælp til jeres beboere

Vi vil tage mere ansvar for den trådløse bredbåndsoplevelse. Derfor har vi fastsat en målsætning om at vores hjælp ikke "stopper ved stikket i væggen". Vi vil derfor gerne hjælpe vores kunder endnu bedre, ved generelt at gå dét ekstra stykke vej, for at man får den hjælp man behøver - og så vidt muligt ikke skal sendes videre til en supportlinje hos eksempelvis en routerproducent.

Driftsinformation på hjemmeside

Vi er netop nu ved at lægge den sidste hånd på en automatiseret online driftsinformation, som vil blive tilgængelig på danskkabeltv.dk. På den måde vil vi øge kommunikationsniveauet i forbindelse med uforudsete driftsnedbrud og ustabilitet som kan ramme jeres beboere. Setuppet vil fungere sammen med den eksisterende løsning, hvor man i forvejen modtager en sms-besked, når der er information vedr. driftsproblemer.