Fremtidssikring af bolignettet og en besparelse på strømregningen?

 

 

Behovet for kapacitet er stigende
Vi kan, sort på hvidt, se et stigende behov, for endnu mere fart på vores internetprodukter. I gennemsnit stiger hver enkelt af vores kunders trafikforbrug med 40% om året. Samtidig vinder streamingtjenester mere og mere frem, og Netflix har allerede for nyligt lanceret streaming i krævende Ultra HD (4K) kvalitet i danmark.

I et hjem, hvor for eksempel tre personer ser Netflix på hver sin skærm, vil det kræve en masse båndbredde. Det bliver også snart helt almindeligt at streame spil til Xbox og Playstation. Så behovet er der, og det er nu man skal rykke for at sikre beboerne en fortsat god og stabil online-oplevelse.


Streaming og det intelligente hjem
Især behovet for at streame i høj kvalitet gør det nødvendigt, at kunne tilbyde udvidede hastigheder. Dette kræver bedre og hurtigere teknisk udstyr.

Det gælder især de switche, der hjælper med at håndtere internettrafikken til den enkelte bruger. Nye gigabit switche understøtter både den nuværende, men især de kommende års stigende behov for hurtigere og bedre forbindelser.

Ligeledes er nyt udstyr altid mere stabilt og langt mere strømbesparende end 8-10 år gammelt udstyr. Så der kan være mange penge at spare på den lidt længere bane. Samtidig vil foreninger med gigabit switche også være forberedt til ”det intelligente hjem”.


Er du/I usikre på, om jeres netværk er klar til de kommende udfordringer og krav til kapacitet?

Kontakt os på 69 12 12 12 og lad os tjekke det!