Problemer med WiFi, TV og lyd


Rigtig mange husstande oplever problemer med WiFi, hvor forbindelsen enten er dårlig eller hvor dækningen ikke er tilstrækkelig.

"Det har vist sig, at vi kan hjælpe de fleste husstande og give dem langt bedre oplevelser med det trådløse netværk", siger Ulrich Hestehauge, chef for Serviceteknik.
"Vi har besøgt adskillige kunder, som dels har problemer med WiFi, dels skal have løst antenne- og TV-udfordringer. Tit oplever vores kunder problemer, når de skal streame TV. Deres forbindelse hakker eller afbryder helt", siger Ulrich Hestehauge. "Og ingen synes det er morsomt, at blive afbrudt i et godt TV-program”.

Udover WiFi har mange kunder også brug for hjælp til TV-montering – indstilling af kanaler og ophænging af TV. Og flere kunder har ligeledes søgt oplysninger om de mange muligheder en samlet løsning med TV, internet og god lyd giver.

Dette betyder, at Ulrich Hestehauges team nu løber stærkt med Ulrich i spidsen, for at servicere alle de mange forespørgsler. Og inden længe sættes der også ekstra fart på også at servicere erhvervskunder, idet vi markedsfører os for erhvervskunder i Sønderborg og omegn.

”Men vi er jo landsdækkende, så dette er blot en begyndelse”, siger en travl Ulrich Hestehauge, der er på vej til en ny kunde.

Vores nye forretningsområde ”Billede, Lyd, Data” har skiftet navn til ”Serviceteknik”.

”Da vores kunder i høj grad efterspørger service til deres teknik og har vi vurderet, at det giver bedst mening at ændre navn, så kunderne kan finde os”, siger Henrik Dudek, administrerende direktør, der glæder sig over, at vi kan hjælpe så mange husstande.
Dansk Kabel TV - Vi gør hverdagen lettere

Vi gør hverdagen lettere!

Dansk Kabel TV tilbyder rådgivning om udbygning samt service i jeres antenneanlæg.