Tæt på og lige i nærheden

Med vores nye region på Fyn er vi kommet tæt på vores fynske kunder - og det er vigtigt for os.

Netop nærheden til kunderne og lokalt kendskab har altid været en særdeles vigtig værdi for Dansk Kabel TV. Dansk Kabel TV's region på Fyn har 25 kompetente medarbejdere - heraf 17 montører og med Ulrik Madsen i spidsen som regionschef, har vi nogle af de stærkeste kompetencer.

"Kendskabet til vores kunder og samarbejdspartnere er utrolig vigtigt for os", udtaler regionschef Ulrik Madsen. "Det giver os mulighed for at tilbyde en helt målrettet og individuel rådgivning til antenneforeningerne om anlæg, udbygning og service. Og det er selvfølgelig til stor gavn både for kunderne og os", siger Ulrik Madsen.
  

Regionschef, Ulrik Madsen

                  

1. marts tiltræder Ole Møller som ny serviceleder i regionen. Ole kender antenneforeningerne og branchen særdeles godt, idet han har lang erfaring fra andre virksomheder i branchen som salgskonsulent, projektleder og montør.

”Jeg kan ikke forestille mig en bedre kapacitet end Ole til at servicere vores antenneforeninger på Fyn”, smiler Ulrik Madsen.

”Han har lige netop dét der skal til, for at styrke det gode samarbejde, vi allerede har med vores antenneforeninger. Derudover er han et rigtigt rart menneske, som vi alle her på Fyn glæder os til at samarbejde med”, siger Ulrik Madsen glad.

Husk Region Fyn er tæt på og lige i nærheden - og altid klar til at hjælpe og rådgive jer.