Nyt samarbejde med Hjørring Antenneselskab

Pr. 1. januar 2016 har Dansk Kabel TV indledt samarbejde med Hjørring Antenneselskab om service og ombygning af deres anlæg, og YouSee er blevet leverandør af TV. Hjørring Antenneselskab har selv overtaget driften af bredbånd.

Det er en af de største omlægninger i Dansk Kabel TVs historie. Arbejdet med omlægning af TV-signalet fra Stofa til YouSee startede dog langt tidligere. Foruden mange måneders planlægning blev der i november måned indsat nye racks i hovedstationen, og der blev trukket kabler, der blandt andet skulle levere dobbelt TV-forsyning - fra både Stofa og YouSee, i en overgangsperiode.

Natten til den 5. januar skete den endelige omlægning af signalet fra Stofa til YouSee. 20.000 TV-kunder fik uproblematisk nyt signal. Alle signaler gik klart igennem, så alle kunder havde helt skarpt TV-signal.

Natten til den 1. februar skulle 10.000 bredbåndskunder flyttes fra Stofa til Hjørring Antenneselskabs eget net. Forud for denne omlægning var der en lang række forhold, der skulle være på plads. Dansk Kabel TV havde etableret en testopstilling med 50 modems og alt var blevet gennemgået til mindste detalje. Det betød, at omlægningen skete uden store udfordringer.

Samarbejdet med Hjørring Antenneselskab har været helt fantastisk. Medlemmerne har fået god information og de medlemmer, der havde brug for det, fik efterfølgende fælles support.

"Jeg er rigtig glad for at alt er forløbet så godt", siger den ansvarlige regionschef Frank Hermansen.

"Vi er nu i gang med den endelige tekniske afvikling af Stofas udstyr. Og sammen med Hjørring Antenneselskab skal vi have planlagt den fremtidige kapacitet i anlægget og opgraderinger, således at medlemmerne er sikret den bedste oplevelse - også i fremtiden", siger Frank Hermansen, som glæder sig over det gode samarbejde der er med Hjørring Antenneselskab.