Tekniske muligheder med billede, lyd og data

"Det Digitale Hjem" er på dagsordenen alle steder og det er et fact at vi, som forbrugere, stiller krav om, at flere og flere enheder i hjemmet skal kunne betjenes digitalt og "spille sammen".

  
Dette er en udvikling, som Dansk Kabel TV lytter til - og med vores nye forretningsområde BILLEDE - LYD - DATA, sætter vi fokus på de mange tekniske muligheder i det private hjem og til erhverv.

 
Ulrich Hestehauge har, med sin store erfaring fra blandt andet Fyns Antenne og Elektronikcenter, rigtig god fornemmelse for, hvad der rører sig på området:

"Det er vigtigt for os, at vores kunder får den helt den rigtige rådgivning. Så uanset om man har brug for hjælp til helt enkle problemer, som ophængning af TV og indstilling af kanaler eller udførsel af de helt store løsninger, hvor der f.eks. etableres lydanlæg i alle rum, TV med internetopkobling m.v., er vi klar til at hjælpe", siger Ulrich Hestehauge.

"Det er også vores erfaring, at rigtig mange husstande, oplever problemer med det trådløse internet, som falder ud eller helt afbryder", supplerer Ulrich.

"Men det kan vi heldigvis udbedre - ofte ved at opsætte ét eller flere accesspunkter - så alle i familien får gode oplevelser på nettet", siger Ulrich, som altid er glad for at kunne hjælpe kunderne til bedre oplevelser.

Har du lyst til at høre mere om de digitale muligheder i dit hjem, har du tekniske udfordringer eller oplever du udfald på internettet - skal du ikke tøve med at kontakte os.