Ny salgschef for Netværk og sikring


”Jeg glæder mig meget til de nye udfordringer”, siger Claus Dahl.

”Den første tid vil jeg selvfølgelig bruge på at lære Dansk Kabel TV, kunderne og vores samarbejdspartnere rigtig godt at kende.” udtaler Claus. ”Jeg ser et meget stort potentiale for Dansk Kabel TV indenfor Netværk og Sikring, netop fordi vi er landsdækkende og har nogle meget stærke kompetencer i virksomheden”.

Den estimerede omsætning på Netværk og Sikring i Danmark generelt er over 3 mia. kr.

”Med sådan et markedspotentiale mener jeg bestemt, at Dansk Kabel TV, med vores gennemtestede løsninger, kvalitet i hele projektfasen, og stærke kompetencer, kan opnå en endnu større markedsandel. Vi har allerede en meget stor markedsandel på TV-overvågning i København, så vi skal selvfølgelig sikre, at kunderne i de andre større byer i resten af landet lærer Dansk Kabel TV og vores kvaliteter at kende.”

Claus vil i første omgang have fokus på ”Erhverv” som kundegruppe. Men det ligger lige for med udbredelsen af vores kompetencer inden for TV-overvågning, til især boligforeninger – i – og uden for Storkøbenhavn. Dørtelefonanlæg, tyverialarmer, WI-FI og senest elektroniske nøglebokse, er nogle af de opgaver, som Claus allerede er i gang med.

”Jeg glæder mig rigtig meget til at møde vores nuværende og fremtidige kunder”, siger Claus Dahl.

Vil du vide mere om Dansk Kabel TVs løsninger indenfor Netværk og Sikring, booke et møde, eller hilse på Claus Dahl – er du velkommen til at kontakte ham, ved at udfylde nedenstående formular.

Du kan også læse mere om Netværk og sikring her

Object reference not set to an instance of an object.

Claus Dahl

Claus Dahl
Salgschef for netværk og sikring