Untitled-1

Vil du have en uddannelse,
der udvikler dig i rollen
som dygtig tekniker?

Er du teknisk minded? Motiveres du af kundekontakt? Vil du have en uddannelse, der udvikler dig i rollen som dygtig tekniker? Så har Dansk Kabel TV brug for dig. Vi leder efter ambitiøse elektrikerlærlinge, der gerne vil være med i en virksomhed, der samler folk om stærkere løsninger.

Se videoen og mød vores lærling Mikkel,
som startede i efteråret 2018.

Hvad tilbyder vi dig?

Elevpladsen er til dig, der ønsker at specialisere dig og målrette din uddannelse inden for sikring og kommunikationsløsninger. Hos os gennemgår du en uddannelse på 4½ år med 5 moduler, praktik og en svendeprøve.

Som lærling får du blandt meget andet:

    • Ordnede forhold og mere end 500 flinke kollegaer.
    • Mulighed for at arbejde tæt sammen med en af vores kompetente teknikere, som lærer dig op i udførelsen af de nyeste teknologier inden for sikringsanlæg og kommunikationsløsninger.
    • Lov til at komme rundt i flere af vores afdelinger under læretiden, så vi på den måde sikrer, at du får den bedst mulige uddannelse.

Hvem er Dansk Kabel TV?

Hos Dansk Kabel TV bliver du en del af en af branchens største - med 3 regioner fordelt i hele Danmark. Vi både udvikler, bygger, designer og servicerer sikrings- og antenneanlæg i hele landet.

Store værdiord er ikke os – vi er nede på jorden. Derfor har vi 3 ting, vi gør en dyd ud af: Vi gør det ordentligt, vi gør det nemt og vi gør det sammen.

Sådan lykkes vi med at være landsdækkende og lokale på én gang. Det handler alt sammen om at være en del af et fællesskab. Det forpligter. For selv om vi arbejder med teknologi, er vi til for mennesker. Det skal kunne mærkes.