Få tjekket om din tv- og bredbåndsinstallation er i ordentv flimmer


Kender du til oplevelsen af, at der er udfald på internettet og at tv-billederne pixelerer eller fryser. Dette kan skyldes "utætte" stik, hvor elektrisk støj udefra påvirker signalet. Med et hus-installationstjek fra Dansk Kabel TV får du gennemgået alle dine installationer i hjemmet af en professionel tekniker.

For at sikre et knivskarpt signal på dit TV og en stabil internetforbindelse er det af afgørende betydning, at din installation i hjemmet er helt i top.

Teknikeren foretager følgende:

  • Er dine antennesignaler i orden, og virker din forstærker som den skal?.
  • Er dine stik og samlinger i orden?
  • Er dit tv korrekt indstillet i forhold til digitale/analoge programmer, har du den korrekte tv-pakke, som dækker dit behov, og er dit bredbåndsnetværk korrekt indstillet?

Et hus-installationstjek er udelukkende en service, hvor vi diagnosticerer om og hvad der gør, at du ikke har skarpt signal eller udfald på din bredbåndsforbindelse. Du får herefter en "diagnose" af eventuelle problemer samt et uforpligtende tilbud om forbedring af din installation. Du bestemmer således selv om du vil have lavet vores ’anbefaling’ efterfølgende.

Hus-installationstjek koster kun 195 kr. (Værdi 495 kr.)


Udfyld nedenstående, så kontakter vi dig snarest for at finde et tidspunkt, som kan passe dig.

 

Tryk kun på send én gang - du vil blive sendt videre til en ny side der bekræfter din bestilling.

Du kan se flere af vores ydelser samt priser her, bemærk at vi tager et faktureringsgebyr på 50 kr. Husk derfor, at du altid kan betale med dankort og derved spare faktureringsgebyret.