Scandic Falkoner Hotel Overvågning Scandic Falkoner Hotel Overvågning Mobil

Scandic Falkoner fik installeret videoovervågning, adgangskontrol og dørtelefoni uden at gå på kompromis med de æstetiske detaljer

På Scandic Falkoner er intet overladt til tilfældighederne

DKTV Sikring projekterede sikringsløsningen under hele byggeprocessen på hotellet – og her spillede de æstetiske detaljer en ligeså stor rolle som sikringsniveauet, da der skulle installeres videoovervågning, adgangskontrol og dørtelefoni.

Sikring Til Hoteller København Danmark Sikring Til Hoteller København Danmark Mobil

Scandic Falkoner

Scandic Falkoner er et nyrenoveret hotel placeret i det charmerende teaterkvarter på Frederiksberg. Hotellet faciliterer gæsternes moderne liv med alt fra events, fleksible mødelokaler, koncerter, smukke hotelværelser og gastronomiske madoplevelser.

På Scandic Falkoner har DKTV Sikring installeret en a-z løsning, hvor der også er taget særlig højde for design og atmosfære.

Der er ikke gået på kompromis med den æstetiske løsning. Noget der på de fleste hoteller er et vigtigt aspekt, når der skal installeres videoovervågning, dørtelefoni og adgangskontrol – installationer som kan genere det æstetiske øje eller måske gøre, at en bygning fremstår mere industriel end man ønsker.

Sikringsløsninger til nybyg og hospitality

DKTV Sikring har specialiseret sig i, at projektere sikringsløsninger i nybyg og hospitality.

Når sikringsløsningerne er tænkt ind i bygningen fra start af, er det muligt at designe en sikringsløsning, som indgår i de arkitektoniske bygningsdetaljer og dermed ikke forstyrrer bygningens struktur og charme. 

Dktv Sikring Referencer Dktv Sikring Referencer Mobil