Netværk - så er I forbundet

Dansk Kabel TV er en landsdækkende selvstændig virksomhed under YouSee.
Dermed har vi styrken til at finde de bedste løsninger og til at investere i den nyeste og mest optimale teknik – samtidig med at vi er lokalt repræsenteret med erfarne og fleksible medarbejdere, hvis kompetencer jævnligt opdateres.

 
Det er vores mission at være den foretrukne leverandør indenfor bredbånd, telefoni og TV-ydelser samt levering, servicering og daglig vedligeholdelse af alle tekniske installationer.

Alle installationer udføres

Vi udfører alle installationer indenfor fiber, PDS og trådløse installationer. Vi kommer med den færdige løsning, og kan sørge for alt fra installation og konfiguration til overvågning og service.

 
Vi mener, at KADIS er løsningen, hvis I vil optimere jeres netværk. KADIS står for Komplette netværksløsninger baseret på Analyse, Design, Installation og Service.

Vi har opdelt vores ydelser i 4 forskellige kompetencer

Analyse

Vi projekterer den komplette løsning efter en forudgående analyse af netop jeres behov. Vi har også mulighed for at analysere på jeres eksisterende løsning med øje for optimering.

Design

Med udgangspunkt i jeres IT strategi kan vi designe en fremtidssikret løsning. Vi kan også opfylde størstedelen af ønsker til mærke, farve og stil.

Installation

Den skræddersyede løsning giver frihed til at tilpasse installationer og arbejdspladser således, at I får optimale funktioner.

Vi kan levere, installere og konfigurere det udstyr, I har behov for i lige netop jeres løsning.

Service

Med os som jeres servicepartner, er I i gode hænder. Vores opgave er, at jeres løsning altid er up to date og driftsikker.

Vores landsdækkende organisation når de yderste kroge af landet og yder hurtig assistance.

Vi kommer gerne på et uforpligtende besøg og besigtiger forholdene. sammen kan vi finde det helt rigtige produkt, der både passer ind i omgivelserne og opfylder de ønskede krav til kvalitet og pris.

300 foreninger tager ikke fejl

Dansk Kabel TV servicerer og administrerer løsninger i ca. 300 boligforeninger.

Som led i vores infrastruktur har vi en fiberbackbone, som strækker sig fra København over Odense til Aalborg i nord og Sønderborg i syd. Og vi servicerer selv anlægget.

Til flere af vores kunder har vi opsat radiokædeanlæg til levering af internet, VoIP og TV-ydelser. Dansk Kabel TV står selv for installation og drift af anlæggene. Vi overvåger både egen og kunders infrastruktur fra NOC på Teglholmen i København.

Læs mere om vores mange kompetencer i Dansk Kabel TV

   

Hjælp til installationer i dit hjem

Vores landsdækkende korps af teknikere kan hjælpe dig med antenne- samt el-installationer i dit hjem.