WiFi løsninger


Vi bruger oftere og oftere WiFi til alle vores trådløse enheder - smartphones, tablets, pc’er mv. Og når hastigheden og dækningen svigter, er det til stor irritation for alle i familien.

Både til almindelig dialog med venner og familie via beskeder og fx Facebook m.m. Men vi bruger også mere og mere tid på, at se dele masser af billeder, se videoklip og se hele film. Det stiller store krav til netværk, hastigheder og båndbredder. Og teknologien udvikler sig hele tiden.


Er man turist fra et andet land, kan det være utrolig dyrt at benytte mobilt bredbånd, hvis man skal roame – især hvis man kommer uden for EU, men også inden for EU. Derudover kan mobildækning være af svingende kvalitet, så man kan enten slet ikke kan komme på nettet eller at hastigheden er meget ringe.


Er man gæst i en by, kunne man komme ud for samme situation. Men en kommune eller selvstændige erhvervsdrivende kunne også tilbyde dette til byens gæster – både i forhold til at give dem noget ekstra oplevet værdi, men i forhold til at kunne levere gode tilbud fra byens butikker, information om aktuelle events eller kampe i byens idrætsanlæg m.m.

Så her kommer DKTV WiFi ind i billedet.

 

Har du brug for hjælp?

Kontakt én af vores eksperter, der sidder klar til at hjælpe dig på telefon: 43 32 47 00 (tast 2 for salg) - mandag-fredag 8.00-16.00
Eller send os en mail