En sikker TV-løsning til jeres gæster

  

tv signal til hotel

Giv jeres gæster et dejligt ophold

... med knivskarpt TV-signal, gode digitale TV-kanaler og en professionel TV-løsning til hotellet.

Med en TV-løsning fra Dansk Kabel TV får du garanti for, at gæsterne får gode oplevelser med TV på værelset. Med vores hotel-TV har du mulighed for individuelle beskeder og relevant information på TV´et.

Hos Dansk Kabel TV er en TV-løsning meget mere end blot TV. Udover helt knivskarpe digitalt TV-signal til alle værelser får du også et effektivt og brugervenligt hotel-TV-system med mulighed for individuel håndtering af beskeder og information til gæsterne.

Løsningen med TV er særdeles brugervenlig og kan fra en central pc´er nemt administrere information til alle værelser som gruppe eller helt individuelt.

Vi er eksperter i antenne- og antenneanlæg og har over 40 års erfaring. Det er naturligvis jeres garanti for en løsning med TV, antenne og TV-signal af meget høj kvalitet.

Kontakt mig om tv-signal til hoteller

      

Vil du vide mere om tv-signal til hoteller?

Kontakt mig, og lad os tage en snak om hvordan vi kan sætte en løsning op på jeres hotel. Vi har 40 års erfaring i tv-løsninger til hoteller, boligforeninger og erhverv.

Carsten Olsen
Salgschef

Telefon: 30 93 98 88
Mail: col@danskkabeltv.dk

   


Der er mange fordele med en digital TV- og antenneløsning:

Som det formentlig er bekendt, anvendes der nu kun digitale signaler, idet alle analoge signaler er lukket. Det betyder, at I skal sende alle TV-signaler digitalt og at jeres antennekabling skal være forberedt til det. På denne måde får gæsterne rigtig gode TV-oplevelser. Med en stærk kvalitetsløsning med TV får I:

 • Knivskarpt digitalt TV-signal
 • Hotelløsning med uanede muligheder
 • Professionel installation af antenne og TV
 • Mulighed for anvendelse af højteknologisk Smart-TV fra Samsung
 • Service og drift af jeres antenne- og TV-løsning
 • Finansiering af investeringen i TV og antenne.

Vi sikrer naturligvis professionel antennekabling og håndtering af TV, opsætning, indstilling af kanaler og grundig vejledning og instruktion.

  


Hvorfor skal jeg vælge en digital løsning med TV og antenne af høj kvalitet?

Der er flere faktorer, der er afgørende for en god TV-oplevelse og dermed et godt ophold for dine gæster på hotellet.

For at sikre et knivsskarpt signal på dit TV, er det væsentligt at din antennekabling er af høj kvalitet og udført professionelt, så de digitale TV-signaler streames uden forstyrrelser. Derudover er kvaliteten af dit TV / Smart TV afgørende for, om du opnår den fulde oplevelse med dit TV.

Med en TV-løsning fra Dansk Kabel TV – sørger vi for, at I nemt kan give kunden helt individuel betjening, med individuelle beskeder og information.

Med TV, antenne og hotel-TV-løsning er jeres gæster derfor rigtig godt på vej til et skønt ophold på hotellet.

 


Hvad koster dem brugervenlige TV-løsning til hoteller?

Inden vi kan give en konkret pris på din hotel-TV-løsning eventuelt suppleret med TV / Smart TV og antennekabling, tager vi en helt uforpligtende snak med jer, hvor vi vurderer jeres behov for.

Vores professionelle teknikere har stor erfaring i antennekabling, TV og løsninger til hoteller, da, vi har udført adskillige TV-løsninger til både hotelkæder og individuelle hoteller.

Vi varetager både mindre løsninger med opsætning af nogle få TV og store løsninger med udskiftning af TV / Smart TV på hele hotellet, opgradering af antenne-anlæg og antenne-kablingen, samt installation af en ny hotel-TV-løsning.

Kontakt salgschef Carten Olsen på 30 93 98 88 / col@danskkabeltv.dk og få et hurtigt og helt uforpligtende overslag på en pris, inklusivt udstyr og opsætning.

 


Hvordan ved jeg, at hotel-tv fra Dansk Kabel TV er den rigtige løsning?

Vores erfaring er, at gevinsterne og fordelene ved hotel-TV er mange. Det gælder både de økonomiske besparelser – ved meget nem, hurtig og brugervenlig administration – og gæsternes ekstra gode oplevelser med stærkt TV-signal på det højteknologiske Smart TV fra Samsung.

Men inden I træffer beslutning, sørger vores professionelle teknikere for grundig rådgivning om TV-løsningen med udgangspunkt i netop jeres situation.

Vi anbefaler naturligvis kun den TV- og antenneløsning, som giver jer størst værdi - hverken mere eller mindre.

Hvis I beslutter jer for en ny TV-løsning - klarer vi selvfølgelig også monteringen og installationen.

Vi har rådgivet om og monteret TV-løsninger, antenneanlæg og antennekablinger hos mange tilfredse erhvervskunder – herunder også hoteller, som blandt andet Arp Hansen.

 


Hvorfor skal jeg ikke gå på kompromis med Tv'et, antennekablingen og TV-hotelløsningen?

Vi ved, hvor vigtigt at TV er for et godt ophold på hotel. Det betyder virkelig meget, at gæsterne kan se de rigtige kanaler uden at TV´et filmrer, eller der er udfald i signalet.

Med et Smart TV fra Samsung af høj kvalitet får du masser af fordele, og dine gæster får en ekstra god TV-oplevelse. Og med den rigtige antennekabling opnår du knivskarpe TV-oplevelser af ekstra høj kvalitet. Den totale TV-løsning giver dig mulighed for at forkæle gæsterne ekstra med individuelle beskeder og informationer. Dine gæster får bestemt et ophold, de vil huske.

 

Kort sagt er der masser af fordele:

 • Professionel rådgivning af eksperter fra Dansk Kabel TV, som har over 40 års erfaring
 • Kyndig installation af TV, antennekabling og hotel-TV-løsning – og efterfølgende grundig instruktion
 • Højteknologisk og brugervenligt Smart-tv fra Samsung, som selvfølgelig modtager alle digitale TV-signaler.
 • Hotelløsning med uanede muligheder - med individuel kommunikation til jeres gæster via TV.
 • Landsdækkende service og drift af jeres antenneanlæg og hotel-tv-løsning
 • Finansiering af jeres investering
 • Meget tilfredse gæster, der vil huske opholdet hos jer

 


Din garanti for kvalitet

Dansk Kabel TV er kendt for at levere høj kvalitet – både i rådgivning, installation og i vores produkter.

Med over 40 års erfaring med installation og udførsel af antenne-løsning og TV-signaler har du en sikkerhed for en professionel løsning. Vi er landsdækkende og vores teknikere er derfor aldrig langt væk, hvis du har brug for service til dine TV, antennekablingen eller din hotel-TV-løsning.

Som en del af TDC har vi særdeles høje krav til kvalitet, og vi arbejder altid efter høje standarder.

Vi er ligeledes ISO-certificerede, og det er endvidere jeres garanti for kvalitet og sikkerhed i udførslen af arbejdet.

 


Andre løsninger

Har du behov for andre løsninger til hotellet – er vi ligeledes eksperter i sikkerhed og sikkerhedsløsninger som tyverialarmer, videoovervågning og adgangskontrol.

Dansk Kabel TV har et certificeret sikkerheds- og kvalitetsstyringssystem – SKS - der auditeres af TEKNIQ. Dette er med til at garantere kvaliteten af vores installationsarbejder og andre ydelser.

Vi råder over mange ressourcer fra projektering til dokumentation og installation af alle TV-løsninger og antenne-anlæg.

Vi gør det nemt for jer med én leverandør og dermed én kontakt til de tekniske løsninger på hotellet.

Har du brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe og svare på dine spørgsmål.

Vi har åbent mandag-torsdag 8.00-16.00 og fredag 8.00-15.00.