Jobmuligheder i Dansk Kabel TV


Dansk Kabel TV er en af Danmarks største installations- og serviceforretninger. Vi har over 40 års erfaring inden for antenne- og kabel TV-området. Vi betjener ca. 600 foreninger med over 300.000 husstande.
 

Job i dktv

Har du lyst til faglige og menneskelige udfordringer i et godt kollegialt miljø, så har vi muligvis et job til dig i Dansk Kabel TV.


I Dansk Kabel TV er vi ca. 300 medarbejdere. Størstedelen er beskæftiget med installation og service på fællesantenneanlæg og kabel TV-net over hele landet. Derudover beskæftiger vi os med rådgivning, salg, projektering, projektstyring, kundeservice, support, økonomi, markedsføring m.m.

Har du spørgsmål til jobområdet eller jobsøgningsprocessen, så kan du kontakte os på job@danskkabeltv.dk

Dansk Kabel TV lægger stor vægt på medarbejdere, der tager ansvar og brænder for at betjene vores kunder med en serviceorienteret indstilling.

Ledige stillinger:

Teknisk supporter

Oprettet: 14. februar 2017
Ansøgningsfrist: 26. februar 2017

Brænder du for teknisk support og udsøgt kundeservice?

Du vil blive en del af et supporterteam hos Dansk Kabel TV, hvor du vil modtage indgående opkald fra kunder, som har tekniske spørgsmål eller problemer med deres produkter fra Dansk Kabel TV.

Læs mere om stillingen her | Ansøg her


Teamleder til kundeservice

Oprettet: 14. februar 2017
Ansøgningsfrist: 28. februar 2017

Brænder du for udsøgt kundeservice og kan du overføre det til dit team?

Du vil blive en del af et ledelsesteam på 4 i vores fælles kundecenter hos Dansk Kabel TV.

Dansk Kabel TV betjener antenne-, bolig-, grundejerforeninger, kommuner og regioner med rådgivning, etablering, renovering, programleverance og servicering af antenneanlæg. Desuden leverer Dansk Kabel TV bredbånd og telefoni til foreningernes medlemmer.

Læs mere om stillingen her | Ansøg her

dørtelefoni, videoovervågning, adgangskontrol, porttelefoni, alarm, tyverialarm, tågesikring

Bred vifte af sikringsløsninger

Tyverialarm, adgangskontrol, videoovervågning og tågesikring er nogle af de produkter DKTV Sikring tilbyder - altid tilpasset jeres behov.