Job hos Dansk Kabel TV


Dansk Kabel TV er en af Danmarks største installations- og serviceforretninger. Vi har over 40 års erfaring inden for antenne- og kabel TV-området. Vi betjener ca. 600 foreninger med over 300.000 husstande.
 

Job i dktv

Har du lyst til faglige og menneskelige udfordringer i et godt kollegialt miljø, så har vi muligvis et job til dig i Dansk Kabel TV.

Har du lyst til at blive en del af en virksomhed i vækst?

I Dansk Kabel TV er vi ca. 500 medarbejdere. Størstedelen er beskæftiget med installation og service på fællesantenneanlæg og kabel-tv net over hele landet. Derudover beskæftiger vi os med fibernet, rådgivning, salg, projektering, projektstyring, kundeservice, support, økonomi, markedsføring m.m. Vi har afdelinger i hele landet og vores hovedkontor ligger i København.

Vi leder løbende efter nye kolleger!

Vi tilstræber at have de rette kompetencer til de rette jobs, på det rette tidspunkt. Alle med fokus på værdierne Engageret, Kompetent, Nærværende og Nysgerrig.

Følg med på vores LinkedIn profil

Ansøgninger

Vælg det job, du er interesseret i og send ansøgningen sammen med dit CV via vores hjemmeside. Du bliver bedt om at oprette en profil, når du søger. Vi modtager kun ansøgninger sendt via vores ansøgningssystem.


Når du har sendt din ansøgning, modtager du en mail med bekræftelse på, at den er blevet modtaget.


Ledige stillinger:

 

Administrativ kontorelev til Dansk Kabel TVs HR-afdeling

Slået op: 27. februar 2020
Ansøgningsfrist: 31. marts 2020
Arbejdssted: København

Læs mere her


C#/.NET udvikler

Slået op: 17. marts 2020
Ansøgningsfrist: 31. marts 2020
Arbejdssted: København

Læs mere her


Projektkoordinator

Slået op: 17. marts 2020
Ansøgningsfrist: 12. april 2020
Arbejdssted: København

Læs mere her


Samtalen

Hvis din ansøgning har vores interesse, bliver du kontaktet af Dansk Kabel TV og indkaldt til en første samtale med den leder, der har slået stillingen op.

For visse stillinger vil du, før en evt. anden samtale, blive bedt om at tage en onlinetest. Testen modtager du på en mail med et link til testen. Dette er blot er en af flere måder, hvorpå vi kan måle, hvor godt dine personlige egenskaber passer til stillingsprofilen. Der vil i nogle tilfælde også være en "Grandfather samtale".

Efter nøje overvejelse af kandidatens profil og præstationer, tilbyder vi stillingen til den bedst egnede kandidat.

Hvis du ikke bliver indkaldt til samtale, får du besked via mail.


Uopfordrede ansøgninger

Dansk Kabel TV er altid på udkig efter dygtige og engagerede medarbejdere. Du er derfor velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til os.

 

 

Du kan uploade dit cv og ansøgning til vores forskellige emnebanker -  alt efter interesse. Her har de relevante chefer adgang til at tage din ansøgning i betragtning, hvis de skulle få en ledig stilling inden for det valgte område.

Vi glæder os til at høre fra dig.

linkedin, job, jobmuligheder, stillinger, om danskkabeltv

Følg os på LinkedIn

Følg med i vores dagligdag og lær mere om Dansk Kabel TV på vores LinkedIn.