Job hos Dansk Kabel TV


Dansk Kabel TV er en af Danmarks største installations- og serviceforretninger. Vi har over 40 års erfaring inden for antenne- og kabel TV-området. Vi betjener ca. 600 foreninger med over 300.000 husstande.
 

Job i dktv

Har du lyst til faglige og menneskelige udfordringer i et godt kollegialt miljø, så har vi muligvis et job til dig i Dansk Kabel TV.

Har du lyst til at blive en del af en virksomhed i vækst?

I Dansk Kabel TV er vi ca. 500 medarbejdere. Størstedelen er beskæftiget med installation og service på fællesantenneanlæg og kabel TV-net over hele landet. Derudover beskæftiger vi os med rådgivning, salg, projektering, projektstyring, kundeservice, support, økonomi, markedsføring m.m. Vi har afdelinger i hele landet og vores hovedkontor ligger i København.

Vi leder løbende efter nye kolleger!

Vi tilstræber at have de rette kompetencer til de rette jobs, på det rette tidspunkt. Alle med fokus på værdierne Engageret, Kompetent, Nærværende og Nysgerrig.

Følg med på vores LinkedIn profil

Ansøgninger

Vælg det job, du er interesseret i og send ansøgningen sammen med dit CV via vores hjemmeside. Du bliver bedt om at oprette en profil, når du søger. Vi modtager kun ansøgninger sendt via vores ansøgningssystem.


Når du har sendt din ansøgning, modtager du en mail med bekræftelse på, at den er blevet modtaget.


Ledige stillinger:

12. april 2018

Teknisk supporter, København


12. april 2018

Teknisk deltidssupporter, København


23. februar 2018

DKTV Sikring søger Sikringstekniker til Region Øst


Samtalen

Hvis din ansøgning har vores interesse, bliver du kontaktet af Dansk Kabel TV og indkaldt til en første samtale med den leder, der har slået stillingen op.

Før en evt. anden samtale, kan du blive bedt om at tage en onlinetest på nettet. Testen modtager du på et link med adgang til testen. Dette er blot er en af flere måder, hvorpå vi kan måle, hvor godt dine personlige egenskaber passer til stillingsprofilen. Der vil i nogle tilfælde også være en "Grandfather samtale".

Efter nøje overvejelse af kandidatens profil og præstationer, tilbyder vi stillingen til den bedst egnede kandidat.

Hvis du ikke bliver indkaldt til samtale, får du besked via mail.

dørtelefoni, videoovervågning, adgangskontrol, porttelefoni, alarm, tyverialarm, tågesikring

Bred vifte af sikringsløsninger

Tyverialarm, adgangskontrol, videoovervågning og tågesikring er nogle af de produkter DKTV Sikring tilbyder - altid tilpasset jeres behov.