Jobmuligheder i Dansk Kabel TV


Dansk Kabel TV er en af Danmarks største installations- og serviceforretninger. Vi har over 40 års erfaring inden for antenne- og kabel TV-området. Vi betjener ca. 600 foreninger med over 300.000 husstande.
 

Job i dktv

Har du lyst til faglige og menneskelige udfordringer i et godt kollegialt miljø, så har vi muligvis et job til dig i Dansk Kabel TV.


I Dansk Kabel TV er vi ca. 300 medarbejdere. Størstedelen er beskæftiget med installation og service på fællesantenneanlæg og kabel TV-net over hele landet. Derudover beskæftiger vi os med rådgivning, salg, projektering, projektstyring, kundeservice, support, økonomi, markedsføring m.m.

Har du spørgsmål til jobområdet eller jobsøgningsprocessen, så kan du kontakte os på job@danskkabeltv.dk

Dansk Kabel TV lægger stor vægt på medarbejdere, der tager ansvar og brænder for at betjene vores kunder med en serviceorienteret indstilling.

Vi søger i øjeblikket efter:

Teknikere til anlægsafdelingen på Fyn.

Dansk Kabel TV søger erfarne teknikere til vores anlægsafdeling på Fyn med kontor i
Odense.Ansøgningsfrist: 27. oktober 2017


Kundeservicemedarbejder, fuldtid

Du vil blive en del af et kundeserviceteam hos Dansk Kabel TV, hvor du skal modtage  indgående opkald fra kunder og hjælpe vores kunder med spørgsmål vedr. regninger,  indtaste tilmeldinger og generel kundeservice.

Derudover skal du have fokus på kundens behov og tilbyde produkter som matcher disse.

 

Arbejdstid:
Fuldtid, 37 timer pr. uge, hverdage i tidsrummet kl. 9.00-17.00

Arbejdssted:
Dansk Kabel TV, Teglholmsgade 1, 2450 København S

Ansøgningsfrist: 8. oktober 2017


Kundesupporter, deltid

Du vil blive en del af et supporterteam hos Dansk Kabel TV, hvor du vil modtage indgående opkald fra kunder, som har tekniske spørgsmål eller problemer med deres produkter fra Dansk Kabel TV.

Under samtalen har du fokus på at give kunden en god oplevelse og løse problemet så hurtigt som muligt. Samtidig er det vigtigt, at du forstår at forklare løsningen af problemet på kundens niveau.

Målet er at give kunderne særdeles gode oplevelser med fokus på individuel support.

 

Arbejdstid:
Deltidsstilling. Arbejdstiden lægges normalt mandag til torsdag i tidsrummet kl. 16.00-20.00, fredag 15-20, samt lørdag, søndag og helligdage  kl. 10.00-16.00.

Arbejdssted:
Dansk Kabel TV, Teglholmsgade 1, 2450 København S

Ansøgningsfrist: 29. september 2017

dørtelefoni, videoovervågning, adgangskontrol, porttelefoni, alarm, tyverialarm, tågesikring

Bred vifte af sikringsløsninger

Tyverialarm, adgangskontrol, videoovervågning og tågesikring er nogle af de produkter DKTV Sikring tilbyder - altid tilpasset jeres behov.