Blog På Vej Mod Grøn Omstilling Blog På Vej Mod Grøn Omstilling Mobil Compressor

På vej mod grøn omstilling

I DKTV har vi et mål

I DKTV har vi et mål, sammen med resten af TDC Group, om at blive Co2-neutrale i 2028. Det stiller høje krav til os om at omstille store dele af vores forretning – og specielt for en internetleverandør som os er dette en stor udfordring. For vi lever i en tid, hvor der hele tiden er behov for mere data og højere hastigheder – og det i sig selv, kræver mere strøm og udleder mere Co2 – ikke mindre.

Men man kan faktisk godt tænke grønt, selvom man opgraderer sit tekniske udstyr. Det ene behøver ikke at udelukke det andet.

Et Mål Om Co2 Fri Fremtid Et Mål Om Co2 Fri Fremtid Mobil

Løbende udskiftning af strømslugende udstyr

Siden 2015 har vi løbende udskiftet gamle internet-switche. En switch er typisk placeret nede i kælderen i en boligforeningsejendom – og den er afgørende for, hvor hurtigt og optimalt båndbredden bliver fordelt imellem beboerne op igennem ejendommen.

Vi er glade for, at vores kunder kan få højere hastigheder, og gå fra 100 Mbit til 1 GB når de får udskiftet deres switche.

Men den helt store bonus i dette projekt er, at de nye switche, vi installerer hos boligforeningen, har et meget mindre strømforbrug.

”…faktisk oplever de fleste boligforeninger en halvering af deres samlede strømforbrug. Det sparer boligforeningen for en masse penge, men det er også virkelig godt for miljøet. Det er klart, når vi nedbringer strømforbruget hos mere end 5000 boligforeningsejendomme, så gør det en forskel ”
Michael Sylvestersen, driftschef i DKTV.

Højere hastighed, bedre pris, lavere strømforbrug

Hver enkelt boligforening skal selv træffe et valg, om de vil have udskiftet deres switche. Men indtil videre har næsten alle vores boligforeninger valgt at få opdateret deres switche. Og det kan vi godt forstå.

Boligforeningerne har fået højere hastigheder til en bedre pris, og de har sparet mange penge på deres strømbudget. Og vi er kommet et skridt tættere på at blive en Co2 neutral virksomhed.

Vi er glade for, at dette tiltag kan gøre en forskel på det Co2-regnskab, vi alle sammen forsøger at holde nede.

Et Valg For Boligforeningen Grøn Profil (1) Et Valg For Boligforeningen Grøn Profil (1)