Et vellykket ophold sætter krav til de netværksbaserede services

Zleep er en hotelkæde der har placeret sig stærk i hele Danmark, og er på vej til at være over store dele af Europa. De ved om nogen, hvor vigtigt det er at give gæsterne en oplevelse af et ukompliceret ophold. Den danske hotelkæde slår sig op på at være et hotel med kvalitet til attraktive priser. Derfor har de stor fokus på, at alt fungerer bag kulissen sådan at gæsterne kan nyde deres ophold uden forstyrrelser, og at de får en god oplevelse, hver gang de besøger hotellet

Læs mere
Et Vellykket Ophold Sætter Krav Til De Netværksbaserede Services Rundt Et Vellykket Ophold Sætter Krav Til De Netværksbaserede Services Rundt Resp

Hvilke services er vigtige for om gæsten får en god oplevelse?

Det kan fx være om WiFi’en er stabil og om adgangen til hotelværelset er nemt og om gæsten føler sig tryg. Zleep Hotel har valgt at forbinde alle deres hoteller i norden med en løsning fra DKTV, der hedder HyperConnect. HyperConnect er hotellets intelligente hjerte, der samlet alle netværk i ét.

På en stor del af Zleep hotellerne har man fx valgt at samle overvågning, WiFi, TV og adgangskontrol i et samlet netværk som administreres ét sted fra. Og det er en stor fordel. Både for gæsternes oplevelse af stedet men også for IT-chefen Mohammed Majeed, som skal have overblik over samtlige 14 hoteller på en gang.

Hvilke Services Er Vigtige For Om Gæsten Får En God Oplevelse Hvilke Services Er Vigtige For Om Gæsten Får En God Oplevelse Resp

 

”One-point-of-contact, det er altså vigtigt for mig. Og da vi skulle finde en samarbejdspartner fandt vi hurtigt ud af, at vi kunne få det hele fra DKTV. Det giver mig et unikt overblik, og det gør at jeg kan sidde på mit kontor i Tåstrup og følge alle 14 hoteller i hele norden. Dét gør min fejlretningstid langt kortere, og det kan jeg jo godt lide.”
 Udtaler Mohammed Majeed, IT-chef hos Zleep Hotel
Zleep Har Implementeret Overvågning Og Hyperconnect På Alle Deres Netværk

Efter at Zleep har implementeret overvågning og Hyperconnect på alle deres netværk og services, har de bl.a. oplevet at antallet af tyverisager er faldet på deres hoteller, herunder Zleep Vesterbro hvor der nu også er tryggere. Grunden er, at de nu kan tilgå alle overvågningskameraer fra fx deres hovedkontor, og dermed er deres overblik blevet bedre og de kan agere hurtigere.

Hvis noget går galt

Det er vigtigt for hotelkæden Zleep, at de har én kontaktperson hos DKTV som de kan tilgå 24/7 – de skal nemlig være sikre på, at de kan få deres problem løst med det samme uheldet er ude. Før i tiden brugte hotelkæden mange forskellige leverandører til deres services, og det var langt mere kompliceret at udrede fejlen dengang. Derfor er det en stor fordel for dem nu, hvor de får alt fra ét sted. Det giver overblik og en langt hurtigere fejlretning.

Du kan læse mere om hvad HyperConnect kan her:

HyperConnect
Hyperconnect Boliger København Netværk Hyperconnect Boliger København Netværk Mobil