En driftsleders overblik

Arbejdet med at vedligeholde og drifte en ejendom kræver et godt overblik, og at alt kører stabilt. Derfor har en driftschef mange kasketter på, da flere elementer skal køre gnidningsfrit.

Det er derfor en stor fordel for en driftschef, hvis han har det store forkromede overblik over hele ejendommen. Og det gælder især driften af varmecentralen, vand, varme og el – det hele kræver, at han kender sin ejendom, som sin egen baglomme.

Flere driftschefer er derfor begejstrede for, at vi går ind i en tid, hvor alt bliver digitaliseret. For fleksible bolignetværk, hvor alt kan styre fra, det er nemlig kommet for at blive. Og det er ikke kun en fordel for driftschefen - det er også en fordel for beboerne og for miljøet.

Driftslederens Overblik Med Hyperconnect Samlet Netværk Driftslederens Overblik Med Hyperconnect Samlet Netværk Mobil

Det fleksible bolignetværk

HyperConnect er navnet på et fleksibelt bolignetværk, som gør arbejdet for en driftsleder til en fornøjelse. Med HyperConnect kan driftschefen nemlig styre en hel ejendom fra hans eget kontor. Det giver ham overblik, en sikker drift og det letter hele hans administration af ejendommen.

Med HyperConnect kan man samle alt i ét netværk, og det giver stor fleksibilitet hvis fx en installation skal udvides eller skaleres op eller ned. Faktisk samler HyperConnect alle produkter i ét – dvs. alt fra bredbånd, wifi og adgangskontrol til varmecentral, CTS, videoovervågning og meget mere.

Det hele er samlet i et lukket netværk med en sikret firewall. Og der er kun én indgang eller én switch ind til HyperConnect netværket, og det gør det derfor umuligt for en hacker at komme ind.

Nyheder Hos Dansk Kabel Tv

Et dashboard der giver overblik over hele ejendommen

Via et dashboard på computeren har driftschefen et total overblik over alle anlæg, og han kan hurtigt agere, hvis noget ikke er, som det skal være. Han slipper derfor for at gå fysisk rundt og tjekke alle installationer. Et eksempel kan være, at man i en ejendom har et lille vaskeri, som beboerne kan benytte sig af.

I et HyperConnect system ville alle vaskemaskiner være digitalt opkoblet, og hvis en vaskemaskine trænger til et servicetjek, så ringer vaskemaskinen automatisk selv op og bestiller et servicetjek – det kører af sig selv uden at driftschefen skal tage action på problemet.

24/7 netværksovervågning

I et bolignetværk er det vigtigt at opdatere sine installationer løbende. Det gør dit netværk mere sikkert og forhindrer indbrud og hacking. Men for mange driftsledere er det et stort arbejde at holde øje med alle installationer og tjekke, at de alle er løbende opdateret.

Med HyperConnect medfølger en automatisk netværksovervågning, hvor et hold af specialister holder præventivt øje med ejendommens installationer. Når de spotter, at der er noget galt eller noget skal opdateres, så tager de straks kontakt til driftschefen, og han kan tage fat om problemet, inden det er sket.

Digitalisering er en del fremtiden. Og der følger mange fordele med, ved at digitalisere en ejendom. Se her hvordan Nordbro Kollegiet med fordel har digitaliseret hele deres ejendom. 

Se casen fra Nordbro
Nordbro Hænger Digitalisering Og Byggeri Sammen Nordbro Hænger Digitalisering Og Byggeri Sammen Resp