At renovere fra a-z uden at miste sjælen

Det er sin sag at vække en ældre kro til live igen. Det kræver både mod og sans for detaljen at renovere med respekt for den originale sjæl. Den udfordring tog Claus Feldborg op, da han forelskede sig i den 400 år gamle Brobyværk Kro.

Han kunne se potentialet i ejendommen og den unikke placering langs Odense å. Men hvordan forvandler man en ældre kro til en nutidig udgave af, hvad den var engang? Claus fortæller:

”Jeg vidste fra start af, at det ville være en kunst at gøre stedet nutidigt uden at miste sjælen. Derfor skulle vi have fat i nogle samarbejdspartnere, der forstod, hvad det var vi ville. Og det gjorde Martin Christiansen fra DKTV Sikring.

Og det er én af grundene til, at det blev DKTV Sikring, der kom til at stå for sikringen af ejendommen”.

Brobyværk Kro Nyrenoveret Og Med God Sikkerhed Brobyværk Kro Nyrenoveret Og Med God Sikkerhed

Strategisk og diskret placering af kameraer

Det er en hårfin balance at skabe tryghed for gæsterne på et hotel eller en kro samtidig med, at de på ingen måde må føle sig overvåget. Derfor har Martin Christiansen fra DKTV Sikring valgt at bruge en del tid sammen med Claus Feldborg, hvor de nøje planlagde placeringen af overvågningskameraerne, så de fremstod helt diskrete.

Når man skal placere overvågning, er det vigtigt, at man vælger nogle strategiske vinkler, sådan at alle ud- og indgange er overvåget, men det skal samtidigt ikke være kompromitterende for gæsterne.

Brobyværk Kro Spisning Og Overnatning Sikkert Brobyværk Kro Spisning Og Overnatning Sikkert

Indvendigt har vi valgt at opsætte kameraerne Dahua Micro Dome Startligt, som er en af de mindste og mest diskrete modeller på markedet.

Udvendigt valgte vi at kombinere en løsning med vandalsikret Dahua Dome og Bullet kameraer. Her er alle udendørskameraerne valgt, så de kan gengive farvebilleder ud fra optagelser foretaget i næste total mørke.

I DKTV leverer vi mange af de enkeltservices, som dine gæster prioriterer. Læs mere om sikring af hoteller her:

Sikring af hoteller
Brobyværk Kro En Sikker Kro Brobyværk Kro En Sikker Kro