På byggepladsen i AAB afdeling 100 har DKTV Sikring skræddersyet en sikringsløsning fra a-z

Her er det gamle psykiatriske hospital ’Risskov’ nemlig ved at blive forvandlet til liebhaverboliger af en helt særlig karakter. Flere af bygningerne er fredet, og det har sat krav til sikringen af byggepladsen.

Læs videre
AAB Afd 100 DKTV Sikring Case AAB Afd 100 DKTV Sikring Case Resp
”Når man skal sikre en byggeplads, er det vigtigt, at det bliver gjort rigtigt fra starten af. Det sparer os for en masse unødvendige omkostninger og tid. Mine folk ’på stedet’, vagterne og jeg er er enige om, at DKTV Sikring har hjulpet os rigtigt i gang. Hegnet omkring byggepladsen og i kælderen er etableret rettidigt, og vagtordningen fungerer fortrinligt. Og har det været noget der skulle fikses hen af vejen, så er det blev gjort gnidningsløst og med et højt serviceniveau…og det kan vi jo godt lide”
 Udtaler Sven Nielsen som er projektleder i AAB afdeling 100.

I AAB afdeling 100 har DKTV Sikring etableret en skræddersyet sikringsløsning, som består af flere elementer. Byggegrunden er først og fremmest perimetersikret i form af et hegn, der afgrænser hele byggeområdet omkring Renæssancebyen. DKTV Sikring har samtidig monteret overvågningskameraer, som både har en præventiv og opklaringsfremmende effekt. Vagten som er til stede på byggepladsen, har et stort overblik over hele grunden via overvågningskameraerne. Han kan dermed sikre, at det kun er godkendte personer, der har adgang til byggepladsen via en port. Dernæst har DKTV Sikring etableret en skalsikring med adgangskontrol og tyverialarm. Her er den udvendige del af bygningen sikret for at forhindre indbrud. I de gamle bygninger på ’Risskov’ er gildesalen og kirken fredet og bevaringsværdige. Derfor er der installeret rumovervågning med bevægelsesdetektorer i de to lokaler.

AAB afdeling 100 er en særlig ejendom, hvor flere af bygningerne er fredet og er af bevaringsværdig karakter.

Derfor er overvågningskameraerne fx ikke placeret direkte på de gamle mursten men i stedet etableret på en midlertidig tilbygning ovenpå murstenen. På den måde er de fredede byggematerialer ikke blevet beskadiget.

”I AAB afd. 100 var de udfordret med, at tidligere beboere brød ind på ejendommen og ville bosætte sig i deres tidligere hjem. Vi foreslog derfor en perimetersikring, hvor hele området omkring Renæssancebyen er lukket af med et hegn. Og samtidig forhindrer en skalsikring, at de tidligere beboere trænger ind i bygningerne.” udtaler Michael Brokær som er sikringsleder i DKTV Sikring.

AAB AFD 100 DKTV Sikring Videoovervågning AAB AFD 100 DKTV Sikring Videoovervågning Resp