Blog

Privat

Wpa3 Router Sikkerhed Blog

Gør din router arbejdet let for hackerne?

Online er vi også udsatte for indbrud i form af hackerangreb. Hackerne kan tvinge sig adgang til vores computere, og vi kan f.eks. få stjålet vores personlige oplysninger og blive ofre for identitetstyveri.

DKTV Sikring

Afd100 Sikring Af Byggepladsen Wide

Skræddersyet sikringsløsning på byggepladsen

I AAB afdeling 100 har DKTV Sikring etableret en skræddersyet sikringsløsning, som består af flere elementer. Byggegrunden er først og fremmest perimetersikret i form af et hegn, der afgrænser hele byggeområdet omkring Renæssancebyen.

DKTV Sikring

Sikring Almenbo41 Blog

Der er skabt tryghed i AlmenBo afd. 41

”Altså 9 ud af 10 tilfælde, så er det jo internt i banderne, at balladen opstår. Men det, at de ved, at overvågningen er der, det gør altså, at der opstår færre konflikter. Og så er det jo også vigtigt for mig, at beboerne her føler sig trygge”...

DKTV Sikring

Brobyværk Kro Blog Preview

Brobyværk Kro har fået en skræddersyet sikringsløsning

Det er sin sag at vække en ældre kro til live igen. Det kræver både mod og sans for detaljen at renovere med respekt for den originale sjæl. Den udfordring tog Claus Feldborg op, da han forelskede sig i den 400 år gamle Brobyværk Kro.

Privat

Blog Et Webinar Der Fungerer

Sådan holder du et webinar, der fungerer

Det er tydeligt, at fællesskab og vidensdeling stadig er en stor efterspørgsel, og derfor er webinarerne blevet én løsning på udfordringen om at være sammen hver for sig. Og jo før vi kan blive vante i vores brug af webinarer desto bedre. For det kræver lidt ny know-how at give sine online-gæster en god oplevelse på et webinar.

Privat

Optimer Hjemmearbejdspladsen Blog

Optimer din hjemmearbejdsplads så den er effektiv og sikker

Fungerer din hjemmearbejdsplads optimalt? Vi har skrevet en lille guide til dig, der oplever udsving i dit hjemmenetværk.

HJÆLP