Blogs & Cases

BLOG

Hænder I Rent Vand

BLOG: Truslen mod forsyningssektoren i Danmark

Lige siden krigen i Ukraine har ændret vores verdensbillede, er der opstået et større fokus på sikringsmæssige tiltag i forsyningsbranchen. I Danmark skal vi nu i endnu højere grad end hidtil, forholde os til ulovlig påvirkning, sabotage og spionage fra statslige aktører.

CASE

Brøndbyparken Direktør Info

CASE: Det intelligente bolignetværk i Brøndbyparken

Brøndbyparken har for flere år siden valgt at etablere et intelligent bolignetværk. Løsningen hedder HyperConnect og er et beskyttet og sikret netværk, hvor man altid kan tilkoble flere services, i takt med at de kommer til.

CASE

Tryghed I Ellemarken Blog Preview

CASE: Tryghed hvor du bor

Boligafdelingen Ellemarken i Køge har tidligere haft udfordringer med ganske få beboere, og et større antal personer udefra, som skabte utryghed. Derfor iværksatte afdelingsbestyrelsen en række initiativer for at skabe mere tryghed i området. Et af dem var at opsætte nye overvågningskameraer.

CASE

GAB Case Tilkobler Ladekabel Til Bil

CASE: Få styr på processen, når I skal etablere ladestandere

Efterspørgslen på ladestandere har aldrig været større. Og mange vil derfor gerne vide, hvordan man igangsætter etablering af ladestandere i sin bolig- eller andelsforening. Derfor har vi spurgt driftschef Michael Rud fra Glostrup Andelsboligforening om, hvordan han har grebet den proces an.

BLOG

Phishing Cybersikkerhed Artikel Blog

BLOG: Hvordan beskytter man sin virksomhed mod Phishing?

I dag kan hackerne være så erfarne og dygtige, at det kan være svært for selv den skarpeste medarbejder at opdage, når man modtager en phishing-mail. Hidtil har phishing-mails været nemme at spotte pga. stavefejl og åbenlys utroværdigt sprog. Sådan er det ikke mere.

CASE

Hvordan Udvalgte I Ladeoperatør Til Ladestander

CASE: Det er vigtigt med et komplet, skudsikkert koncept fra start

Den almennyttige boligforening Engen i Rødovre har fået opsat ladestandere fra HomeCharge. Vi mødtes med en med Claus Ohlsson, der er formand i foreningen, og som har været primus motor på projektet, til en snak om, hvordan processen har været - fra A til Z.

CASE

Forening Nicolinehus Med Hyperconnect

Nicolinehus – byggeriet der kan alt!

Livet som beboer i Nicolinehus vil bære præg af, at de nyeste teknologier er tænkt ind i byggeriet fra start. Fx er der via parkeringskælderen trukket fibernet op til alle lejligheder. Et smart DAS-anlæg er installeret flere steder i ejendommen, og skal optimere og forbedre mobilsignalet i ejendommen.