Blog

Ny computer

Blog Om Valg Af Ny Computer Tile

Fire ting du bør overveje, inden du køber

Det første du skal overveje ved køb af ny computer er, hvilket behov din nye computer skal opfylde. Computere er ikke billige – derfor er det en god idé at være klar over præcis hvad man skal bruge, da det aldrig er hensigtsmæssigt at betale dyre domme for funktioner, man ikke kommer til at gøre brug af.

Privat

Blog Et Webinar Der Fungerer

Sådan holder du et webinar, der fungerer

Det er tydeligt, at fællesskab og vidensdeling stadig er en stor efterspørgsel, og derfor er webinarerne blevet én løsning på udfordringen om at være sammen hver for sig. Og jo før vi kan blive vante i vores brug af webinarer desto bedre. For det kræver lidt ny know-how at give sine online-gæster en god oplevelse på et webinar.

Privat

Optimer Hjemmearbejdspladsen Blog

Optimer din hjemmearbejdsplads så den er effektiv og sikker

Fungerer din hjemmearbejdsplads optimalt? Vi har skrevet en lille guide til dig, der oplever udsving i dit hjemmenetværk.

WiFi

Wifi Sådan Tilslutter Du Din Trådløse Router

WiFi 6: hvad er det?

WiFi 6 er den næste generation af WiFi, som langsomt er begyndt at komme til verden. Helt enkelt er fordelen ved WiFi 6, at frekvenserne er bedre opdelt. Det betyder, at man kan undgå at sende på de samme frekvenser som fx naboen.

DKTV Sikring

Blog Dktv Sikring Tryghed I Taastrupgaard

Tåstrupgård arbejder med tryghed på flere niveauer

I Tåstrupgård arbejder man med flere aspekter af tryghed. Området har igennem årene været udfordret med hærværk, kriminalitet og det at folk følte sig utrygge i nabolaget. Men tryghed er ikke kun et produkt, man installerer, og som fikser et problem fra en dag til en anden. Tryghed er en følelse, som er baseret på uskrevne regler mellem mennesker.

DKTV Sikring

Covid19 Sikring Af Udsatte Og Ældre Borgere Blog High

Ny videoteknologi kan være med til at forandre plejesektoren

I dag bliver video brugt til meget andet end overvågning. Og især nu hvor Covid-19 har forandret verden, er feberscanning, ansigtsgenkendelse og persontælling blevet redskaber, mange virksomheder og offentlige institutioner kigger efter og benytter.

HJÆLP