Blog

CASE

Blog Herning Sky Preview

CASE: Sådan kom der strøm på el-bilerne i Herning Sky

Hvordan får man sat fart i opsætningen af ladestandere, når man er den eneste i sin boligforening, der har el-bil? Brian Mikkelsen, der har en lejlighed i det 15 etager høje byggeri Herning Sky på Grøndahlsvej, manglede en ladestander til sin elbil og besluttede i samarbejde med bestyrelsen at undersøge markedet.

CASE

Halvtolv Blog

CASE: Foreningen Halvtolv er godt i gang med at realisere sit mål om en 100% elektrisk bilpark

Vi har været på besøg hos Andelsforeningen Halvtolv, der ligger i skønne maritime omgivelser på Holmen i København. Foreningen, der huser 156 lejligheder, har netop fået etableret ladestandere fra HomeCharge, og vi var ude for at tale med Jakob Juul, som har været én af ankerpersonerne i projektet.

Hyperconnect

Et Vellykket Ophold Sætter Krav Til De Netværksbaserede Services Rundt

CASE: Et vellykket ophold sætter krav til de netværksbaserede services

Zleep er en hotelkæde der har placeret sig stærk i hele Danmark, og er på vej til at være over store dele af Europa. De ved om nogen, hvor vigtigt det er at give gæsterne en oplevelse af et ukompliceret ophold.

HyperConnect

Driftslederens Overblik Med Hyperconnect Samlet Netværk Blog

CASE: En driftsleders overblik

Arbejdet med at vedligeholde og drifte en ejendom kræver et godt overblik, og at alt kører stabilt. Derfor har en driftschef mange kasketter på, da flere elementer skal køre gnidningsfrit. Det er derfor en stor fordel for en driftschef, hvis han har det store forkromede overblik over hele ejendommen.

Privat

Wpa3 Router Sikkerhed Blog

Gør din router arbejdet let for hackerne?

Online er vi også udsatte for indbrud i form af hackerangreb. Hackerne kan tvinge sig adgang til vores computere, og vi kan f.eks. få stjålet vores personlige oplysninger og blive ofre for identitetstyveri.

DKTV Sikring

Afd100 Sikring Af Byggepladsen Wide

CASE: Skræddersyet sikringsløsning på byggepladsen

I AAB afdeling 100 har DKTV Sikring etableret en skræddersyet sikringsløsning, som består af flere elementer. Byggegrunden er først og fremmest perimetersikret i form af et hegn, der afgrænser hele byggeområdet omkring Renæssancebyen.

GENVEJE