Blog

Privat

Optimer Hjemmearbejdspladsen Blog

Optimer din hjemmearbejdsplads så den er effektiv og sikker

Fungerer din hjemmearbejdsplads optimalt? Vi har skrevet en lille guide til dig, der oplever udsving i dit hjemmenetværk.

WiFi

Wifi Sådan Tilslutter Du Din Trådløse Router

WiFi 6: hvad er det?

WiFi 6 er den næste generation af WiFi, som langsomt er begyndt at komme til verden. Helt enkelt er fordelen ved WiFi 6, at frekvenserne er bedre opdelt. Det betyder, at man kan undgå at sende på de samme frekvenser som fx naboen.

DKTV Sikring

Blog Dktv Sikring Tryghed I Taastrupgaard

Tåstrupgård arbejder med tryghed på flere niveauer

I Tåstrupgård arbejder man med flere aspekter af tryghed. Området har igennem årene været udfordret med hærværk, kriminalitet og det at folk følte sig utrygge i nabolaget. Men tryghed er ikke kun et produkt, man installerer, og som fikser et problem fra en dag til en anden. Tryghed er en følelse, som er baseret på uskrevne regler mellem mennesker.

DKTV Sikring

Covid19 Sikring Af Udsatte Og Ældre Borgere Blog High

Ny videoteknologi kan være med til at forandre plejesektoren

I dag bliver video brugt til meget andet end overvågning. Og især nu hvor Covid-19 har forandret verden, er feberscanning, ansigtsgenkendelse og persontælling blevet redskaber, mange virksomheder og offentlige institutioner kigger efter og benytter.

HyperConnect

Hvorfor Er Sikkerhed I Netværket Vigtigt Blog

Hvorfor er sikkerhed i netværket så vigtigt?

Hvordan sikrer man sit netværk rigtigt? I denne artikel forklarer vi, hvordan man designer et sikkert netværk, som er sikret både indefra og udefra og dermed undgår indbrud.

Co2-fri 2030

Co2 Fri 2030 Blog

På vej mod grøn omstilling

I Dansk Kabel TV har vi et mål, sammen med resten af TDC Group, om at blive Co2-neutrale i 2030. Det stiller høje krav til os om at omstille store dele af vores forretning – og specielt for en internetleverandør som os er dette en stor udfordring.

HJÆLP