Blog

HyperConnect

Driftslederens Overblik Med Hyperconnect Samlet Netværk Blog

En driftsleders overblik

Arbejdet med at vedligeholde og drifte en ejendom kræver et godt overblik, og at alt kører stabilt. Derfor har en driftschef mange kasketter på, da flere elementer skal køre gnidningsfrit. Det er derfor en stor fordel for en driftschef, hvis han har det store forkromede overblik over hele ejendommen.

Hyperconnect

Et Vellykket Ophold Sætter Krav Til De Netværksbaserede Services Rundt

Et vellykket ophold sætter krav til de netværksbaserede services

Zleep er en hotelkæde der har placeret sig stærk i hele Danmark, og er på vej til at være over store dele af Europa. De ved om nogen, hvor vigtigt det er at give gæsterne en oplevelse af et ukompliceret ophold.

Privat

Wpa3 Router Sikkerhed Blog

Gør din router arbejdet let for hackerne?

Online er vi også udsatte for indbrud i form af hackerangreb. Hackerne kan tvinge sig adgang til vores computere, og vi kan f.eks. få stjålet vores personlige oplysninger og blive ofre for identitetstyveri.

DKTV Sikring

Afd100 Sikring Af Byggepladsen Wide

Skræddersyet sikringsløsning på byggepladsen

I AAB afdeling 100 har DKTV Sikring etableret en skræddersyet sikringsløsning, som består af flere elementer. Byggegrunden er først og fremmest perimetersikret i form af et hegn, der afgrænser hele byggeområdet omkring Renæssancebyen.

DKTV Sikring

Sikring Almenbo41 Blog

Der er skabt tryghed i AlmenBo afd. 41

”Altså 9 ud af 10 tilfælde, så er det jo internt i banderne, at balladen opstår. Men det, at de ved, at overvågningen er der, det gør altså, at der opstår færre konflikter. Og så er det jo også vigtigt for mig, at beboerne her føler sig trygge”...

DKTV Sikring

Brobyværk Kro Blog Preview

Brobyværk Kro har fået en skræddersyet sikringsløsning

Det er sin sag at vække en ældre kro til live igen. Det kræver både mod og sans for detaljen at renovere med respekt for den originale sjæl. Den udfordring tog Claus Feldborg op, da han forelskede sig i den 400 år gamle Brobyværk Kro.

HJÆLP