Bredbånd i Ballerup

Dansk Kabel TV er blandt de største leverandører af bredbånd til borgere i Ballerup kommune. Vi har i en årrække løbende etableret nye netværk Ballerup, hvilket har biddraget til en forbedret bredbåndsdækning i store dele af kommunen.

Udover etablering af infrastruktur, har Dansk Kabel TV indgået aftaler med en lang række boligselskaber og individuelle boligforeninger i Ballerup, om levering af bredbånd via fiber og PDS løsninger. Vi er således bredbåndsudbyder hos mange husstande i Ballerup kommune (Måløv, Ballerup og Skovlunde).

Overvejer jeres forening et nyt fibernetværk?

Påtænker I som internetforening/grundejerforening at etablere hurtigt bredbånd i jeres område af Ballerup kommune, er vi klar til at rådgive jer om projektet. Dansk Kabel TV har mange års erfaring med etablering af fibernetværk i samarbejde med foreninger, og vi udarbejder specifikke projektplaner for jer, afhængig af den løsning I ønsker.

Bredbånd Ballerup

Vi kan stå for det hele fra opstart til leverance

Dansk Kabel TV er både installationsvirksomhed og indholdsleverandør. Det betyder, at vi kan stå for hele processen fra opstarten med projektering og byggemøder, til gravning og installationer og til levering af lynhurtige forbindelser med medfølgende service på foreningens anlæg.

Det er ikke tilfældigt, at vi har aftaler med foreninger på tværs af hele Ballerup kommune. Gennem mange år, har vi således etableret netværk hos større og mindre boligafdelinger i både Måløv, Ballerup og Skovlunde. Netværk, som vi i dag løbende udbygger og servicerer. 


Hør mere om os og hvad vi kan tilbyde jer

Repræsenterer du en lokal internetforening, grundejerforening eller boligforening i Ballerup - eller du blot lokal borger interesseret i at høre mere? Vores team af rådgivere og ingeniører er klar til en uforpligtende snak om hvad vi kan tilbyde. Hvad enten det drejer sig om etablering af et helt nyt fibernet i jeres område, eller rådgivning om infrastruktur, skal du ikke tøve med at kontakte os:

Jasper B. Jannerup
Salgschef

51 51 75 06 / bolignet@danskkabeltv.dk

Ballerup kort 1

Serviceaftale med Røsva Dansk ejendomsvagts alarmberedskab

Hold fri med ro i sindet

Er I kunde hos Dansk Kabel TV, kan I eksklusivt udvide jeres serviceaftale og få tilføjet Dansk Ejendomsvagt til jeres setup - helt uden beregning.