Hjælpen er nær

Fjernsupport giver os mulighed for at afhjælpe et problem hos dig, mens du ser på. Når du bliver bedt om, at installere fjernsupport programmet, skal du starte programmet som passer til dit operativsystem (klik på ikonet).

(Brug venligst Safari web browser når du henter fjernsupport til MAC)

Find automatisk operativsystem

Er du i tvivl om hvad du benytter, eller har du problemer med ovenstående links, kan du benytte "Find automatisk operativsystem".

Programmet indeholder funktioner, som giver Dansk Kabel TV A/S mulighed for at overtage styringen af din PC, når programmet er installeret. Programmet vil i hvert enkelt tilfælde anmode om dit udtrykkelige samtykke til at udføre disse aktiviteter.

Ved at installere programmet accepteres de her beskrevne betingelser, og du giver samtidig dit samtykke til ovenstående dataindsamling og aktiviteter, og indvilliger i at give afkald på at fremsætte krav over for Dansk Kabel TV A/S i forbindelse med skader, som måtte opstå som følge af sådanne aktiviteter.