Netværk - så er I forbundet

Vi udfører alle installationer indenfor fiber, PDS og trådløse installationer. Vi kommer med den færdige løsning, og kan sørge for alt fra installation og konfiguration til overvågning og service.
Vi mener, at KADIS er løsningen, hvis I vil optimere jeres netværk. KADIS står for Komplette netværksløsninger baseret på Analyse, Design, Installation og Service.

Analyse
Vi projekterer den komplette løsning efter en forudgående analyse af netop jeres behov. Vi har også mulighed for at analysere på jeres eksisterende løsning med øje for optimering.

Design
Med udgangspunkt i jeres IT strategi kan vi designe en fremtidssikret løsning. Vi kan også opfylde størstedelen af ønsker til mærke, farve og stil.

Installation
Den skræddersyede løsning giver frihed til at tilpasse installationer og arbejdspladser således, at I får optimale funktioner.

Vi kan levere, installere og konfigurere det udstyr, I har behov for i lige netop jeres løsning.

Service
Med os som jeres servicepartner, er I i gode hænder. Vores opgave er, at jeres løsning altid er up to date og driftsikker.

Vores landsdækkende organisation når de yderste kroge af landet og yder hurtig assistance.

Vi kommer gerne på et uforpligtende besøg og besigtiger forholdene. sammen kan vi finde det helt rigtige produkt, der både passer ind i omgivelserne og opfylder de ønskede krav til kvalitet og pris.

Læs mere om netværk her

Læs mere om vores mange kompetencer i Dansk Kabel TV

 Kontakt os for mere information

Hjælp til installationer i dit hjem

Vores landsdækkende korps af teknikere kan hjælpe dig med antenne- samt el-installationer i dit hjem.