Jobmuligheder i Dansk Kabel TV


Dansk Kabel TV er en af Danmarks største installations- og serviceforretninger. Vi har over 40 års erfaring inden for antenne- og kabel TV-området. Vi betjener ca. 600 foreninger med over 300.000 husstande.
 

Job i dktv

Har du lyst til faglige og menneskelige udfordringer i et godt kollegialt miljø, så har vi muligvis et job til dig i Dansk Kabel TV.


I Dansk Kabel TV er vi ca. 300 medarbejdere. Størstedelen er beskæftiget med installation og service på fællesantenneanlæg og kabel TV-net over hele landet. Derudover beskæftiger vi os med rådgivning, salg, projektering, projektstyring, kundeservice, support, økonomi, markedsføring m.m.

Har du spørgsmål til jobområdet eller jobsøgningsprocessen, så kan du kontakte os på job@danskkabeltv.dk

Dansk Kabel TV lægger stor vægt på medarbejdere, der tager ansvar og brænder for at betjene vores kunder med en serviceorienteret indstilling.

Ledige stillinger:

Sikringsleder/Sikringstekniker

Oprettet: 9. december 2016
Ansøgningsfrist: 8. januar 2017

Du er ansat som sikringsleder med ansvar for Sikring i Region Fyn og Syd og ansvar for el-installationer i Region Syd. Dit arbejdssted vil være i Vejle men du vil skulle løse opgaver i hele Syd-, Sønderjylland og Fyn.

Dine opgaver vil primært være etablering og servicering af sikringsanlæg, herunder tyverialarmer, adgangskontrol, videoovervågning og dørtelefoni såvel hos nye som eksisterende kunder. Herudover har du projektlederansvar for entrepriseopgaverne i dit område.

Læs mere om stillingen her

Banner Node parameter must be set to a Banner Node