Jobmuligheder i Dansk Kabel TV


Dansk Kabel TV er en af Danmarks største installations- og serviceforretninger. Vi har over 40 års erfaring inden for antenne- og kabel TV-området. Vi betjener ca. 600 foreninger med over 300.000 husstande.
 

Job i dktv

Har du lyst til faglige og menneskelige udfordringer i et godt kollegialt miljø, så har vi muligvis et job til dig i Dansk Kabel TV.


I Dansk Kabel TV er vi ca. 300 medarbejdere. Størstedelen er beskæftiget med installation og service på fællesantenneanlæg og kabel TV-net over hele landet. Derudover beskæftiger vi os med rådgivning, salg, projektering, projektstyring, kundeservice, support, økonomi, markedsføring m.m.

Har du spørgsmål til jobområdet eller jobsøgningsprocessen, så kan du kontakte os på job@danskkabeltv.dk

Dansk Kabel TV lægger stor vægt på medarbejdere, der tager ansvar og brænder for at betjene vores kunder med en serviceorienteret indstilling.

Ledige stillinger:

Sikringstekniker

Oprettet: 28. november 2016
Ansøgningsfrist: 11. december 2016

Vi fortsætter vores positive udvikling og har brug for en ny kollega.
DKTV Sikring leverer tyverialarm, tv-overvågning og adgangskontrol dvs. hele sikringspaletten til erhverv, detailhandel og den offentlige sektor.

Dine opgaver vil primært være etablering og servicering af sikringsanlæg, herunder tyverialarmer, adgangskontrol, videoovervågning og dørtelefoni såvel hos nye som eksisterende kunder.

Læs mere om stillingen her

Stabilt bredbånd til fast lav pris

Vores bredbåndsløsninger er tilgængelige for dig der bor i en boligforening. Du kan bestille dit lynhurtige bredbånd allerede i dag.